21.2 C
Athens

Ντόλχαϊντ – Σάκκαρη 0-2: Βασίλισσα στο Μεξικό η Μαρία, κατέκτησε τον δεύτερο τίτλο της καριέρας της!

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια κατέκτησε την κορυφή στο αγαπημένο της Μεξικό, αφιερώνοντας φανερά συγκινημένη αυτή την επιτυχία στον παππού της που έφυγε πέρυσι από τη ζωή

Η απόλυτη Μαρία Σάκκαρη τα κατάφερε στο Μεξικό! Νίκησε την Αμερικανίδα, Ντόλχαϊντ, στον τελικό του τουρνουά της Γουαδαλαχάρα και κατέκτησε το δεύτερο τρόπαιο της καριέρας της και πρώτα μετά το 2019.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία από αύριο (25/9) θα βρίσκεται στο Νο 6 της παγκόσμιας κατάταξης, χρειάσθηκε μία ώρα και 43 λεπτά για να φθάσει στην νίκη και κατέκτησε το τρόπαιο χωρίς να χάσει σετ στην διοργάνωση!

 

Μετά από μία αγωνιστικά δύσκολη χρονιά, η Σάκκαρη έκλεισε ιδανικά την σεζόν, καθώς έφθασε στον δεύτερο τίτλο της καριέρας της, μετά από το Οπεν του Μαρόκου, που κατέκτησε το 2019.

Εμφανώς ικανοποιημένη και συνάμα συγκινημένη, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, σχολίασε μετά το τέλος της αναμέτρησης:

«Εχω ακούσει τόσα πολλά αρνητικά πράγματα -όπως ότι δεν θα κατακτήσω ποτέ έναν τίτλο και ότι είμαι μία παίκτρια του Top 5, που έχει κερδίσει μόνο έναν τίτλο- είμαι τόσο χαρούμενη που τα κατάφερα εδώ αυτή την εβδομάδα. Ηταν πολύ δύσκολο για εμένα να ξεπεράσω όλα αυτά. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου Τομ (σ.σ. Χιλ) που ήταν μαζί μου τα τελευταία πέντε χρόνια. Περιμέναμε περισσότερα από τέσσερα χρόνια για έναν δεύτερο τίτλο. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου.

Εύχομαι πραγματικά να ήταν εδώ μαζί μου. Θέλω να αφιερώσω αυτό το τρόπαιο στον παππού μου που πέθανε πέρυσι και στην γιαγιά μου, η οποία με παρακολουθεί από το σπίτι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς