19.7 C
Athens

Η Θύελλα απέκλεισε την Σπάρτη

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πέρασε η Θύελλα Καμαρίου, η οποία απέκλεισε την Σπάρτη και γίνεται η πρώτη ομάδα από τις Κυκλάδες

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πέρασε η Θύελλα Καμαρίου, η οποία απέκλεισε την Σπάρτη και γίνεται η πρώτη ομάδα από τις Κυκλάδες που θα βρεθεί στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο σύλλογος από την Σαντορίνη έδειξε από νωρίς τις προθέσεις του και μόλις στο 9′ ο Αργυρίου άνοιξετο σκορ στο ΔΑΚ Νάξου. Από εκείνο το σημείο και μετά ο ρυθμός έπεσε, με το παιχνίδι να γίνεται στο μεγαλύτερο μέρος του στο κέντρο.

Ακόμα και όταν ο Κριστόφ Βαζέχα έβαλε όλα τα επιθετικά του όπλα, για να μπορέσει να χτυπήσει η Σπάρτη και να ισοφαρίσει, όμως η αμυντική λειτουργία της Θύελλας ήταν πολύ καλή, με αποτέλεσμα το 1-0 να μείνει ως το τέλος και οι Κυπελλούχοι της ΕΠΣ Κυκλάδων, να πανηγυρίσουν μία ιστορική πρόκριση.

Θύελλα Καμαρίου: Ανδριόλας, Σπανός, Γελαδάρης, Μαντούσης, Ρέτζος, Σιμιτσής, Φιλών, Φύτρος (84′ Αρβανίτης), Αργυρίου, Ερρίκος (90 Γατσέλος), Μαυρομάτης (74′ Ζαναρέλι)

Σπάρτη: Πάντος, Οικονομόπουλος, Κοζάκης, Βλάχος (58′ Τιεντσέ), Φραγκούλης, Παυλής, Κολτσίδας, Στογιάνοβιτς, Ντο Ρεις (62′ Σαραντόπουλος), Μαντζίρης (81′ Καινούργιος), Βλαχομήτρος

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς