21 C
Athens

Κουέστα: Μας βοήθησε ψυχολογικά ο βαθμός στην Τούμπα, πειθαρχημένοι κόντρα στον Παναιτωλικό

Στα κανάλια Novasports μίλησε ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό ο τερματοφύλακας του Άρη Χουλιάν Κουέστα.

Οι Κίτρινοι ετοιμάζονται για το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου και ο Ισπανός τερματοφύλακας μίλησε για το τι θα πρέπει να κάνουν ώστε να φτάσουν στη νίκη. Επιπλέον τόνισε πως ο βαθμός της ισοπαλίας στο ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ βοήθησε ψυχολογικά το σύνολο του Άκη Μάντζιου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πήραμε έναν καλό βαθμό στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Βεβαίως, θέλαμε να νικήσουμε και κάναμε το καλύτερο δυνατό γι’ αυτό. Ο ένας βαθμός που πήραμε τελικά θα μας βοηθήσει ψυχολογικά. Πλέον, σκεφτόμαστε το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό».

Από τον Ευρωπαϊκό αποκλεισμό μέχρι σήμερα: «Μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό μας περάσαμε μια δύσκολη περίοδο. Δεν λέω ότι δεν παίξαμε καλά στα παιχνίδια που ακολούθησαν, όμως, ψυχολογικά δεν ήμασταν καλά. Τα αποτελέσματα στα δύο τελευταία ματς μας βοήθησαν να ανέβουμε, αυτή είναι η αλήθεια. Ανακτήσαμε την καλή ψυχολογική μας διάθεση, την αυτοπεποίθησή μας. Δεν είναι δικαιολογία αυτό που λέω, ότι χρειαζόμαστε χρόνο ως ομάδα, διότι έχουμε πολλά νέα πρόσωπα και καινούργιο προπονητή. Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη τριάδα αγώνων και μετά ακολουθεί εκ νέου διακοπή. Πιστεύω ότι μετά τη διακοπή αυτή θα μπορέσουμε να δείξουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες, διότι θα έχουμε τον χρόνο να δουλέψουμε καλά. Τώρα επικεντρωνόμαστε στα τρία παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας. Στόχος μας είναι οι νίκες και πρώτα από όλα στον αγώνα με τον Παναιτωλικό».

Για το ματς με τον Παναιτωλικό: «Ο Παναιτωλικός δεν ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα. Την Κυριακή, όμως, θα έρθει στο γήπεδό μας για να ζητήσει καλό γι’ αυτόν αποτέλεσμα. Εμείς πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Είμαστε σε καλή κατάσταση μετά τα δύο τελευταία αποτελέσματα και για εμάς δεν υπάρχει περιθώριο για άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη».

Για το αν είναι επηρεασμένος ο Παναιτωλικός από την ήττα από τον Παναθηναϊκό: «Μπορεί να επηρεάσει τον Παναιτωλικό η βαριά ήττα που είχε στο προηγούμενο παιχνίδι, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που ενδιαφέρει εμάς. Εμείς ξέρουμε ότι παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε τη νίκη μπροστά στον κόσμο μας. Δεν έχουμε άλλη επιλογή…».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Άρης κόντρα στον Παναιτωλικό: «Πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι στο παιχνίδι μας κόντρα στον Παναιτωλικό. Να είμαστε συγκεντρωμένοι και να βγάλουμε την προσωπικότητα που έχουμε ως ομάδα και να διεκδικήσουμε τη νίκη από το πρώτο λεπτό».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς