22.7 C
Athens

Ο Ζοάο Καπέλα είναι η πρώτη επιλογή της ΕΠΟ για νέος πρόεδρος της ΚΕΔ

Το προφίλ του Πορτογάλου πρώην διαιτητή, που σε πρώτη φάση έχει επιλεχθεί ως εκλεκτός της ΕΠΟ για τη θέση του αρχιδιαιτητή στην ΚΕΔ

Ο Στηβ Μπένετ αποτελεί παρελθόν από την προεδρία της ΚΕΔ και πλέον στην ΕΠΟ αναζητούν τον διάδοχό του, με την περίπτωση του Πορτογάλου Ζοάο Καπέλα να έχει ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες, για την ώρα.

Μετά τη… βεντέτα που δημιουργήθηκε ανάμεσα σε Μπένετ και Μπαλτάκο με εκατέρωθεν επιθέσεις, η ΕΠΟ προχώρησε σε ορισμό προσωρινού αντικαταστάτη, με τον Σταύρο Μάνταλο να αναλαμβάνει αυτό τον ρόλο, έχοντας ήδη κατά νου τον Καπέλα, που βιώνει την ελληνική διαιτητική πραγματικότητα από το 2020 όντας τότε στο πλευρό του Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Αιχμές Μπένετ για την ειλικρίνεια και την ακεραιότητα της ΕΠΟ: «Γι’ αυτό παραιτήθηκα»

Στο σήμερα είναι υπεύθυνος για τη σωστή λειτουργία του VAR στη Super League και από τους πιο “έμπιστους” για την ΕΠΟ, που σε πρώτη φάση τον έχει προτείνει για τη θέση του αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ.

Βέβαια, η οριστική απόφαση θα παρθεί την ερχόμενη Τετάρτη (27/9), όταν θα συνεδριάσει η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου με αποκλειστικό θέμα την περίπτωσή του νέου αρχιδιαιτητή.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς