24.7 C
Athens

Σταύρος Μάνταλος, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ – Ορίζει άμεσα διαιτητή για το ΠΑΟ – ΑΕΚ

Ο Σταύρος Μάνταλος είναι ο εκλεκτός της ΕΠΟ για προσωρινός πρόεδρος της ΚΕΔ κι αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση για τον διαιτητή του ντέρμπι της Λεωφόρου

Ο Σταύρος Μάνταλος είναι ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ αντικαθιστώντας τον Στηβ Μπένετ όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ και καλείται να ορίσει διαιτητή για το ντέρμπι της Δευτέρας (25/9) ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Ο Στηβ Μπένετ αποτελεί εδώ και λίγη ώρα παρελθόν από την προεδρία της ΚΕΔ και μέχρι να οριστεί ο αντικαταστάτης του θα αναλάβει προσωρινά τη θέση του ο Σταύρος Μάνταλος, που έχει να αντιμετωπίσει το θέμα με τον ορισμό του διαιτητή στο αθηναϊκό ντέρμπι.

Αιχμές Μπένετ για την ειλικρίνεια και την ακεραιότητα της ΕΠΟ: «Γι’ αυτό παραιτήθηκα»

Να θυμίσουμε πως χθες (22/9) και πριν την παραίτηση του Στηβ Μπένετ, η ΕΠΟ είχε ανακοινώσει πως την αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ θα διευθύνει ο Ιταλός Σιμόνε Σότσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Σχετικά με τον ορισμό διαιτητή του αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας Παναθηναϊκός-ΑΕΚ, λόγω της παραίτησης του προέδρου της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. Μπένετ, ο ορισμός αυτός, σύμφωνα με τον ισχύοντα κανονισμό διαιτησίας (άρθρο 4) θα γίνει από τον αναπληρωτή πρόεδρο κ. Σταύρο Μάνταλο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς