18 C
Athens

Ο Λίνγκαρντ θα δοκιμαστεί για έναν μήνα στην Αλ Ετιφάκ

Το αγγλικό… παρεάκι στην Αλ Ετιφάκ μεγαλώνει, καθώς εκτός του Στίβεν Τζέραρντ και του Τζόρνταν Χέντερσον, η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας εντάσσει (έστω και δοκιμαστικά) στο δυναμικό της και τον Τζέσι Λίνγκαρντ.

Ο 30χρονος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και αφού δεν κατάφερε να βρει ομάδα θα δοκιμαστεί για έναν μήνα στην Αλ Ετιφάκ, η οποία θα αποφασίσει μετά από αυτό το διάστημα αν θα τον εντάξει στο δυναμικό της με κανονική μεταγραφή.

Αξίζει να σημειωθεί πως νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι ο Άγγλος προπονήθηκε με τη Γουέστ Χαμ στην οποία έχει αγωνιστεί στο παρελθόν, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει συμβόλαιο.

«Η διοίκηση της Αλ Ετιφάκ αποδέχθηκε το αίτημα του Άγγλου παίκτη, Τζέσι Λίνγκαρντ, προκειμένου να ενταχθεί στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας για έναν μήνα. Ο Λίνγκαρντ επέλεξε τους «Knights of Ad-Dahna» για την ιστορία και το κύρος του συλλόγου, έτσι ώστε να εξελιχθεί δίπλα στα αστέρια της ομάδας και να επωφεληθεί από τον επαγγελματισμό του τεχνικού επιτελείου του συλλόγου», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς