15.9 C
Athens

Τεν Χάαγκ: Προσπαθώ να καταλάβω γιατί οι παίκτες μου δεν τρέχουν

Το τι κυλάει λάθος και οι παίκτες του δεν τρέχουν όπως την περασμένη σεζόν προσπαθεί να εντοπίσει ο Έρικ Τεν Χάαγκ.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε ενόψει της αναμέτρησης με την Μπέρνλι και παραδέχθηκε πως προσπαθεί να βρει την αιτία που οι ποδοσφαιριστές του δεν πιέζουν με τον ίδιο τρόπο που το έκαναν την περασμένη σεζόν.

Αναλυτικά:

«Είναι πάντα ανησυχητικό όταν δεν τρέχουμε, αλλά νομίζω ότι κόντρα στην Μπάγερν δεν ίσχυε, πλην ορισμένων περιπτώσεων. Απέναντι στην Τότεναμ, ναι, δεν τρέξαμε πολύ.

Είχαμε ένα παιχνίδι την περασμένη σεζόν όπου κάναμε το ίδιο, όπου δεν τρέξαμε. Αλλά νομίζω ότι κόντρα στην Μπάγερν κάναμε το καλύτερο δυνατό από φυσική άποψη, αλλά νομίζω δεν τρέχαμε πάντα την κατάλληλη στιγμή.

Δείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε γιατί πέρυσι είχαμε τα περισσότερα clean sheets στην Premier League, επειδή αμυνθήκαμε πολύ καλά ως ομάδα, οπότε πρέπει να επιστρέψουμε σε αυτά τα πρότυπα.

Πιέζω τους παίκτες και το απαιτώ από την αρχή της σεζόν, αλλά είναι άνθρωποι, δεν είναι ρομπότ. Οπότε το γιατί δεν το κάνουν, προσπαθώ να το μάθω, όπως προσπαθώ να πάρω και να δώσω λύσεις και να τους παρακινήσω επίσης, να κάνουν τη δουλειά τους».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς