25.2 C
Athens

Εκθέτει τον Μπένετ ο Μπαλτάκος: «Παρά τις προσπάθειες για ξένο διαιτητή, όρισε Έλληνα στο ΠΑΟ – ΑΕΚ»

Εσωτερικός πόλεμος στην ΕΠΟ πριν το ντέρμπι της Λεωφόρου: Ο Τάκης Μπαλτάκος βγάζει στη... σέντρα τον Στηβ Μπένετ για τον ορισμό Έλληνα διαιτητή στο ματς της Δευτέρας και προανήγγειλε εξελίξεις στην ΚΕΔ

Εσωτερικός πόλεμος στην ΕΠΟ με αφορμή το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής στη Super League ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό.

ΠΑΕ ΑΕΚ: Είμαστε κάθετα αντίθετοι με τον ορισμό Έλληνα διαιτητή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Συγκεκριμένα, λίγο μετά την προειδοποιητική ανακοίνωση της Ένωσης που τονίζει ότι δεν θα δεχτεί τον ορισμό Έλληνα ρέφερι στο ντέρμπι με τους Πράσινους, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, τοποθετήθηκε μέσω επίσημης ανακοίνωσης για να ξεκαθαρίσει ότι ο ίδιος και η Ομοσπονδία σε συνεργασία με τη Λίγκα και την UEFA έκαναν τα πάντα για να οριστεί elite ξένος διαιτητής στο ματς της Λεωφόρου. Υπολόγιζαν όμως δίχως τον Μπένετ, που με το “έτσι θέλω” όρισε Έλληνα, όπως και στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Άρη.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Μπαλτάκου:

«Ο κ. Μπένετ για τον αγώνα Παναθηναϊκός – ΑΕΚ της Δευτέρας 25/9 έχει ορίσει Έλληνα Διαιτητή. Ο κ. Μπένετ, παρά την προσπάθειά μου για την πρόσκληση ξένων διαιτητών στα ντέρμπυ, παρά την αντίστοιχη ενασχόληση και ενέργεια του Προέδρου της UEFA κ. Τσέφεριν, παρά την εκπεφρασμένη άποψη όλων των εμπλεκομένων στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, δεν όρισε ξένο διαιτητη ούτε στον αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ ούτε στο ντέρμπυ της ερχόμενης Δευτέρας.

Για τον λόγο αυτό, συγκαλώ την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, με θέμα: Πρόεδρος ΚΕΔ/ΕΠΟ”.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς