18.3 C
Athens

Αφέθηκαν ελεύθεροι οι τρεις οπαδοί του ΠΑΟΚ που είχαν επιτεθεί σε φιλάθλους του Άρη το 2019

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι τρεις από τους 8 οπαδούς του ΠΑΟΚ, μετά τις απολογίες τους, για την επίθεση που πραγματοποιήθηκε σε βάρος τεσσάρων φίλων του Άρη, μεταξύ των οποίων ήταν κι ένας 20χρονος που υπέστη βαρύτατο τραυματισμό και παρέμεινε σε κώμα επί 8 μέρες.

Το περιστατικό καταγράφηκε το καλοκαίρι του 2019, σ’ ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Θεσσαλονίκης, κοντά στην Καμάρα. Ο πρώτος από τους κατηγορούμενους που απολογήθηκαν σήμερα, αφέθηκε ελεύθερος χωρίς κανέναν όρο.

Στον δεύτερο και στον τρίτο επιβλήθηκαν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα ενώ στον έναν από τους δύο επιβλήθηκε και χρηματική εγγύηση 3000 ευρώ. Όλοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες και ισχυρίστηκαν ότι βρέθηκαν στην περιοχή αλλά δεν γνώριζαν και ούτε συμμετείχαν στην επίθεση.

Οι υπόλοιποι 5 κατηγορούμενοι αναμένεται να απολογηθούν τις επόμενες μέρες. Οι 8 διώκονται για: Βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, κατά συναυτουργία. Επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και κατά συρροή. Διατάραξη κοινής ειρήνης. Παράνομη βία, κατά συρροή, τετελεσμένη και σε απόπειρα. Φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Κατοχή και χρησιμοποίηση αντικειμένων που μπορεί να προκαλέσουν σωματικές βλάβες.

ΠΗΓΗGRTimes.gr
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς