22.7 C
Athens

«Η Παλμέιρας διαπραγματεύεται με τη Νότιγχαμ για την επιστροφή του Σκάρπα»

Σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους η Παλμέιρας μιλάει ήδη με τη Νότιγχαμ για την επιστροφή του Σκάρπα από τον Γενάρη, με τον 29χρονο άσο πάντως να είναι αφοσιωμένος στη σεζόν που τρέχει με τον Ολυμπιακό

Ο Γκουστάβο Σκάρπα ήρθε το φετινό καλοκαίρι στον Ολυμπιακό με καθυστέρηση ενός έτους, αφού δεν μπορέσει να κρατήσει τη θέση του στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Βραζιλιάνος επιτελικός μέσος ψάχνει ακόμα να βρει αγωνιστικό ρυθμό με τη φανέλα του Ολυμπιακού, παίρνει λεπτά κι ευκαιρίες από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και μένει να φανεί αν θα καταφέρει να διεκδικήσει τη φανέλα βασικού από τον Κώστα Φορτούνη.

Πάντως, στη Βραζιλία αναφέρουν ότι η Παλμέιρας, από την οποία αποχώρησε το περσινό καλοκαίρι, τον θέλει πίσω κι μιλάει ήδη με την αγγλική ομάδα για πιθανή επιστροφή του από τον Γενάρη.

Βέβαια, αυτό το σενάριο δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες, αφού ο 29χρονος άσος δεσμεύεται με δανεισμό στους Ερυθρόλευκους έως το επόμενο καλοκαίρι και έχει συμβόλαιο με τη Νότιγχαμ μέχρι το 2025.

Οι Βραζιλιάνοι σε δημοσιεύματα τους αναφέρουν πως ο παίκτης είναι θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στη Βραζιλία τόσο σύντομα, ενώ αποκαλύπτουν και ενδιαφέρον από τη Φλαμένγκο για την περίπτωση του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς