17.3 C
Athens

Πατσέτα: Κυριαρχική ομάδα ο Παναθηναϊκός, αλλά έχουμε μεγάλη εμπειρία στο Europa League

Η Βιγιαρεάλ φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό στα πλαίσια της πρεμιέρας των ομίλων του Europa League την Πέμπτη (21/9, 19:45), με τον νέο τεχνικό του Κίτρινου Υποβρύχιου, Πατσέτα, να στέκεται στη συνέντευξη Τύπου στη μεγάλη εμπειρία της ομάδας του στη διοργάνωση από το 2010, αλλά και στην ποιότητα των Πρασίνων, τους οποίους χαρακτήρισε καλά δουλεμένη ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για το αν θα κάνει αλλαγές αύριο:
«Το… φως θα σας το δώσω αύριο. Τώρα σκέφτομαι την ενδεκάδα. Έχουμε λίγες προπονήσεις και πολλούς αγώνες μπροστά μας. Είχαμε λίγο χρόνο να δουλέψουμε, αλλά τα αποτελέσματα θα τα δείτε αύριο»

-Για το ότι αύριο κάνει την πρώτη του εμφάνιση σε πάγκο ομάδας σε ευρωπαϊκό παιχνίδι:
«Γι’ αυτή την πρόκληση αισθάνομαι συγκίνηση. Έχουμε εμπειρία από αυτή τη διοργάνωση από το 2010».

-Για το τι έχει δει από τον Παναθηναϊκό και τι περιμένει:
«Περιμένω μια πολύ δυνατή ατμόσφαιρα. Θα ήθελα να γίνουμε κυρίαρχοι με ή χωρίς μπάλα. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ δύσκολη ομάδα. Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα που δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι απέκλεισε δύο καλές ομάδες. Είναι μια σκληρή ομάδα»

-Για το πως θα περιέγραφε τον Παναθηναϊκό σε κάποιον που δεν τον γνωρίζει και πόσο βελτιωμένη περιμένει να δει την ομάδα του σε σχέση με το τελευταίο ματς:
«Σας ευχαριστώ για τις ευχές. Η σκέψη μου για όλες τους αγώνες είναι ίδια. Παίζω για να κερδίσω. Περιμένω τον Παναθηναϊκό να έχει αυτοπεποίθηση. Ο Παναθηναϊκός είναι μια επικίνδυνη ομάδα. Είναι κυρίαρχη και μάχεται για τη νίκη. Μην ξεχνάμε ότι έχει τον ίδιο προπονητή τρία χρόνια».

-Για το πως θα παίξει από τη στιγμή που η άμυνα έπαιξε πολύ καλά στο προηγούμενο ματς:
«Αύριο θα κοιτάξουμε το κομμάτι του transition. Θέλουμε να βελτιώσουμε τις λεπτομέρειες, καθώς δεν υπάρχει χρόνος. Πρέπει να κάνουμε συγκεκριμένα πράγματα. Από τα δεξιά είμαστε καλά και θα βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς