16.5 C
Athens

ΑΕΚ: Αναχώρηση για το Μπράιτον με Λιβάι Γκαρσία και χαμόγελα

Με προορισμό την Αγγλία αναχώρησε η ΑΕΚ, όπου το βράδυ της Πέμπτης αντιμετωπίζει την Μπράιτον για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League

Για την Αγγλία και το ματς με την Μπράιτον στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης (20/9) η ΑΕΚ.

Η αποδεκατισμένη στην άμυνα Ένωση θα έχει ένα πολύ δύσκολο έργο, με τον Ματίας Αλμέιδα να περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του να δώσουν τα πάντα για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Οι Κιτρινόμαυροι ταξίδεψαν με καθαρόαιμο σέντερ μπακ μόνο τον Μήτογλου, αφού πέρα από τον Ντομαγκόι Βίντα απουσιάζει και ο Αρόλντ Μουκουντί που υπέστη λοίμωξη (είχε συμπτώματα διάρροιας) και κρίθηκε αναγκαίο να κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο και να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Το κλίμα στην ΑΕΚ είναι εξαιρετικός και άπαντες ελπίζουν σε μια καλή εμφάνιση και αποτέλεσμα στην Αγγλία και το ματς με την Μπράιτον, για το οποίο στην αποστολή βρίσκεται και ο Λιβάι Γκαρσία που επέστρεψε από τον τραυματισμό του.

H αποστολή της Ένωσης αποτελείται από τους: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μοχαμάντι, Ρότα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Πόνσε, Ελίασον, Πισάρο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς