19.1 C
Athens

Το αντίο του Σισέ στον Ολυμπιακό με φοβερό video: «Ευγνώμων για όσα μου δόθηκαν, μεγάλωσα ως άνθρωπος και παίκτης»

Ο Σενεγαλέζος αποχαιρέτησε με συγκινητικό τρόπο τον Ολυμπιακό, δηλώνοντας ευγνώμων σε σύλλογο και οπαδούς για τα όσα έζησε φορώντας τα ερυθρόλευκα για έξι χρόνια

Με συγκινητική ανάρτηση και συγκλονιστικό video αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό ο Παπέ Αμπού Σισέ, ο οποίος ανακοινώθηκε από την Αδάνα Ντεμίρσπορ και αποτέλεσε παρελθόν από τους Ερυθρόλευκους μετά από έξι χρόνια.

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό στα 22 του και αποχώρησε στα 28 του έχοντας γεμίσει εμπειρίες (151 συμμετοχές) και έχοντας κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Ελλάδας. Δεν θα μπορούσε να μη νιώθει ευγνώμων σε σύλλογο και οπαδούς και το έδειξε με απίστευτο τρόπο.

«Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου γι’ αυτές τις έξι σεζόν στο πλευρό σας. Σας αφήνω με ευγνωμοσύνη για όλα αυτά που αυτός ο σύλλογος μου έδωσε. Εδώ, ήταν δυνατόν να μεγαλώσω ως άνθρωπος και να εξελιχθώ ως παίκτης. Εδώ, είχα την υπερηφάνεια να φορέσω το περιβραχιόνιο του αρχηγού δύο φορές.

Εδώ, ανακάλυψα το πολύ υψηλό επίπεδο, την Ευρώπη και γνώρισα την πρώτη μου κλήση στην εθνική ομάδα για το Κόπα Άφρικα και το Μουντιάλ. Ο “Βράχος” θα έχει πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά σας, το έχετε αποδείξει ήδη σε εμένα και ξέρετε ότι θα είστε πάντα στη δική μου καρδιά.

Φεύγω με αξέχαστες αναμνήσεις και όλα αυτά χάρη σε εσάς. Έξι χρόνια καθαρής αγάπης», έγραψε στο αντίο του ο διεθνής Σενεγαλέζος και συνόδευσε την ανάρτηση με ένα συγκλονιστικό video με στιγμές του με τα ερυθρόλευκα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cisse Pape Abou (@pacissepa)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς