15.9 C
Athens

Καπού: Απίστευτη η ατμόσφαιρα των οπαδών του Ολυμπιακού στο μπάσκετ, να νικήσουμε τον ΠΑΟ

Ο Ετιέν Καπού μίλησε σε συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Βιγιαρεάλ κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τον 35χρονο Γάλλο αμυντικό χαφ να ξεφεύγει από τα… τετριμμένα και να αποκαλύπτει την αγάπη του για το μπάσκετ και την ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ!

Μεταξύ άλλων υποστήριξε πως είναι απίστευτο που μπορεί στη EuroLeague ο Ολυμπιακός να αγωνίζεται με τόσο θόρυβο!

«Μου αρέσει το μπάσκετ και η ατμόσφαιρα στην Ελλάδα, είναι φοβεροί οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Όταν βλέπω EuroLeague δεν καταλαβαίνω πώς παίζουν με τόσο θόρυβο. Θα ήθελα να δοκιμάσω το επίπεδό μου στο μπάσκετ κι αν θέλει η Βαλένθια να υπογράψω για ένα λεπτό κι ας παίξω με τη Β’ ομάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων πριν δείξει τις ικανότητές του.

«Στην Ελλάδα είναι πολύ θερμοί οι οπαδοί κι αυτό είναι θετικό γιατί είναι συνδεδεμένοι με την ομάδα τους αλλά με την ποιότητά μας πρέπει να σταθούμε σε αυτούς και να είμαστε ικανοί να κερδίσουμε το παιχνίδι. Πρέπει να κερδίσουμε στην Αθήνα την Πέμπτη γιατί στόχος είναι να περάσουμε τον όμιλο χωρίς προβλήματα. Είμαστε καλά και έχουμε καλούς παίκτες, είναι καλό το μομέντουμ για να παίξουμε στην Ευρώπη. Νιώθουμε ωραία με τον νέο προπονητή. Έχουμε καλό επίπεδο κόντρα σε όλες τις ομάδες», ανέφερε για το ματς με τον Παναθηναϊκό και την κατάσταση της ομάδας του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς