22.6 C
Athens

Γ. Σιφνιός: Σε έναν χρόνο να συζητάμε πού θα βάλουμε το 7ο αστέρι του Παναθηναϊκού

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός παρουσίασε στο μουσείο της Ακρόπολης τις νέες φανέλες και μεταξύ όσων παρευρέθηκαν στην εκδήλωση ήταν και ο senior brand director της Adidas, Γιώργος Σιφνιός, ο οποίος αναφέρθηκε στο brand των Πράσινων, στον σχεδιασμό της εμφάνισης και τόνισε πως ευελπιστεί σε έναν χρόνο η συζητήση να αφορά στο πού θα μπει το 7ο αστέρι του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Καλώς ήρθατε και από εμένα, εκ μέρους όλης της οικογένειας της Adidas. Εδώ που ανήκουμε! Σήμερα νιώθουμε ενθουσιασμένοι και περήφανοι, γιατί είναι ιδιαίτερη μέρα. Τολμώ να πω πως η ομάδα που εργάστηκε πίσω από αυτό το project, όχι μόνο για τη σημερινή ημέρα, αλλά και για τον σχεδιασμό της εμφάνισης, προσμονούσε με ανυπομονησία τη σημερινή βραδιά. Και όλοι φαντάζομαι βλέποντας το βίντεο καταλάβατε γιατί. Για εμάς το basketball σαν sport είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το brand και το είχαμε ως προτεραιότητα.

Και αυτό σημαίνει ότι η ανάγκη να συνεργαζόμαστε με τους κορυφαίους είναι κάτι αυτονόητο. Σήμερα, λοιπόν, κάτω από τη θέα της Ακρόπολης, ενώνονται δύο από τα μεγαλύτερα brand names του αθλητικού κόσμου. Από τη μία ο εμβληματικός σύλλογος μπάσκετ του Παναθηναϊκού και από την άλλη το καλύτερο αθλητικό brand παγκοσμίως. Και είμαστε εδώ για να τιμήσουμε δύο αξίες: τη συνέπεια και την κληρονομιά…Είναι η αρχή μίας νέας εποχής για τον Παναθηναϊκό! Η 22η κατά σειρά εμφάνιση του Παναθηναϊκού επιλέχθηκε για ευνόητους λόγους να παρουσιαστεί κάτω από τον πιο συμβολικό τόπο της Αθήνας και σίγουρα είναι η πιο ιδιαίτερη. Αυτό που ευελπιστούμε είναι να συνδεθεί με αξέχαστα βράδια σε Ελλάδα και Ευρώπη και γιατί όχι να γίνει η αφορμή σε ένα χρόνο από τώρα να συζητάμε που θα βάλουμε το 7ο αστέρι στη φανέλα. Άλλωστε, το moto μας είναι ένα: Impossible is nothing».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς