21.8 C
Athens

Σεισμός στη Μαρσέιγ: Μετά τον Μαρθελίνο παραιτείται και ο Λονγκόρια λόγω απειλών θανάτου!

Σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα, ο πρόεδρος της Μαρσέιγ είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τον σύλλογο καθώς δέχθηκε απειλές από οργανωμένους οπαδούς το βράδυ της Δευτέρας

Αδιανόητα είναι όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στη Μαρσέιγ και φαίνεται πως το 0-0 απέναντι στην Τουλούζ είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στην ομάδα με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές.

Ο Μαρθελίνο υπέβαλε την παραίτησή του και ενημέρωσε τους παίκτες ωστόσο υπ’ ατμόν είναι και ο Πάμπλο Λονγκόρια!

Τα γαλλικά Μέσα μεταδίδουν πως ο πρόεδρος της Μαρσέιγ είναι έτοιμος να αποχωρήσει άμεσα από το κλαμπ καθώς δέχθηκε απειλές θανάτου από οργανωμένους οπαδούς και ήδη πραγματοποιείται σύσκεψη για το τι μέλλει γενέσθαι.

Κατά τις ίδιες πηγές από τα ΜΜΕ της χώρας, ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας μετέφερε όλη αυτή την πίεση στον Μαρθελίνο, ο οποίος φοβήθηκε για την επόμενη μέρα για αυτό και αποχωρεί.

Θυμίζουμε ότι η Μαρσέιγ είναι αντίπαλος της ΑΕΚ στον όμιλο του Europa League, με τη γαλλική ομάδα να συνεχίζει με υπηρεσιακό τεχνικό, για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα της Πέμπτης κόντρα στον Άγιαξ, τον Ζαν Πιέρ Παπέν. Σε σύνολο επτά αγώνων στον πάγκο της Μαρσέιγ ο Μαρθελίνο μέτρησε δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες, η μία εκ των οποίων στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό πριν από έναν μήνα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς