18.7 C
Athens

Ενίσχυση με Κάνκολα για τον Ιωνικό

Μετά τον αποκλεισμό του από το κύπελλο και ενόψει της έναρξης στη Super League 2, ο Ιωνικός συνεχίζει την ενίσχυση του ανακοινώνοντας την απόκτηση του Ντέιβιντ Κάνκολα.

Ο 26χρονος Αυστριακός μέσος έχει αγωνιστεί σε Αυστρία, Τσεχία και Σκωτία, ενώ έχει καταγράψει και συμμετοχές στο Europa League. Έτσι η ομάδα της Νίκαιας προσθέτει έναν παίκτη με εμπειρία στο ρόστερ στην προσπάθεια που θα κάνει για να επιστρέψει στη Super League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Ντέιβιντ Κάνκολα.

Ο νέος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας είναι 26 ετών, αγωνίζεται ως μέσος και έχει εμπειρία από τα πρωταθλήματα της Σκωτίας, της Αυστρίας και της Τσεχίας.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Αούστρια Βιέννης και ανέβηκε στην πρώτη ομάδα το 2017, υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο. Έπαιξε δανεικός στη Βίνερ Νέουσταντ, ενώ στην πατρίδα του αγωνίστηκε και στις Γιανγκ Βάιολετς και Χάρτμπεργκ.

Ακολούθησε η Σλόβαν Λίμπερετς, ενώ την τελευταία διετία αγωνιζόταν στη Σκωτία με τη φανέλα της Ρος Κάουντι.

Πέραν των πολλών συμμετέχων του στις παραπάνω ομάδες και στα εν λόγω πρωταθλήματα, έχει αγωνιστεί και σε αγώνες του Europa League, τόσο στα προκριματικά όσο και στη φάση των ομίλων. Κατά το παρελθόν είχε κληθεί και στην u21 της εθνικής ομάδας της Αυστρίας.

Ντέιβιντ σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ιωνικού. Σου ευχόμαστε υγεία και να κάνεις πραγματικότητα τους στόχους σου παρέα με την ομάδα μας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς