15.9 C
Athens

Αιώνια Θρύλος: Στον ουρανό του ΣΕΦ η φανέλα με το «7» για τον μυθικό Βασίλη Σπανούλη

Μια φαντασμαγορική βραδιά που αρμόζει έναν αληθινό θρύλο: η ΚΑΕ Ολυμπιακός παρουσία χιλιάδων οπαδών τίμησε τον μυθικό Βασίλη Σπανούλη και απέσυρε τη φανέλα με το «7» εν μέσω ανατριχίλας και συγκίνησης στο ΣΕΦ

Μια βραδιά που θα μείνει χαραγμένη για πάντα στη μνήμη του. Ο Βασίλης Σπανούλης τιμήθηκε όπως αρμόζει σε έναν πραγματικό θρύλο όπως είναι και ο ίδιος.

Σε μια λαμπερή βραδιά στο γεμάτο από χιλιάδες φίλους του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, η ερυθρόλευκη ΚΑΕ απέσυρε τη φανέλα με το νούμερο «7», η οποία κρεμάστηκε στον ουρανό του κλειστού φαληρικού σταδίου για τον θρυλικό αρχηγό: Ο Σπανούλης άλλωστε ήταν, είναι και θα είναι πάντα ένα τεράστιο κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό και η φανέλα με το «7» θα τον θυμίζει πάντα!

Βαθύτατα συγκινημένος και μαζί με την αγαπημένη του οικογένεια στο πλευρό του, ο θρυλικός Βασίλης Σπανούλης δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα έντονα συναισθήματά του για την αγάπη που του έδειξαν για ακόμα μια φορά οι φίλοι του Ολυμπιακού, οι πρόεδροι της ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος αλλά και οι Γιώργος Πρίντεζης και Κώστας Παπανικολάου που μίλησαν με απίστευτα λόγια για εκείνον και την προσφορά του σε όλα τα επίπεδα.

Όσοι δεν παρευρέθηκαν – θρυλικά ονόματα του παγκόσμιου μπάσκετ – έστειλαν μέσω video το δικό τους μήνυμα στον κορυφαίο, τον άνθρωπο που άλλαξε την ιστορία του μπασκετικού Ολυμπιακού και σήμανε την επιστροφή του και την εδραίωσή του στο νούμερο ένα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς