21.1 C
Athens

Η τρομερή στιχομυθία του Σπανούλη με τον Βεζένκοφ και η ζεστή «ερυθρόλευκη» αγκαλιά (vid)

Η έκπληξη του V-Span, το χαμόγελο του Σάσα και η ζεστή αγκαλιά, σε μία στιγμή με έντονα ολυμπιακά συναισθήματα

Είναι δύο αστέρες του ευρωπαϊκού μπάσκετ που έγραψαν τη δική τους ιστορία σε διαφορετική εποχή με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Σάσα Βεζένκοφ και Βασίλης Σπανούλης συναντήθηκαν ξανά, εκτός παρκέ, στο gala που έγινε για τον πρώην αρχηγό των Ερυθρολεύκων στον Αστέρα Βουλιαγμένης και η ερυθρόλευκη νοσταλγία χτύπησε κόκκινο!

Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Βεζένκοφ έκανε το μακρινό ταξίδι από την Αμερική και το Σακραμέντο αποκλειστικά για τον άλλοτε αρχηγό του, για να τον τιμήσει, να είναι εκεί στην μεγάλη βραδιά της απόσυρσης της ερυθρόλευκης φανέλας με το θρυλικό νούμερο 7.

Ακόμα και μια προσωπικότητα σαν τον Σπανούλη δεν μπορούσε να το διανοηθεί. Κι ευτυχώς για όλους εμάς αυτή η συνάντηση τους καταγράφηκε στην κάμερα μέσω του Olympiacos TV. Η έκπληξη του V-Span, το χαμόγελο του Σάσα και η ζεστή αγκαλιά, που δείχνει πολλά για την εκτίμηση που έχει ο ένας στον άλλον.

Υπέροχη στιγμή γεμάτη ολυμπιακά συναισθήματα:

Ο Βεζένκοβ έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ, όταν ξαφνικά ακούστηκε από το βάθος η φωνή του Σπανούλη να φωνάζει “ποιον Βασίλη ρε; Από πού ήρθες, θα μας τρελάνεις; Πότε ήρθες; Σε άφησαν οι Σακραμέντο;” με τον Βεζένκοβ να τον αγκαλιάζει θερμά και να λέει “για εσένα δεν θα με άφηναν”;

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς