21.7 C
Athens

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Οι οδηγίες για την ομαλή προσέλευση των φιλάθλων στη μεγάλη βραδιά του Σπανούλη

Η μεγάλη βραδιά του Βασίλη Σπανούλη έφτασε. Το βράδυ της Κυριακής (17/9, 20:00) η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει ετοιμάσει μια ιδιαίτερη και λαμπερή βραδιά για την απόσυρση της φανέλας του Kill-Bill και το ΣΕΦ θα φορέσει τα… καλά του για να τον τιμήσει δεόντως.

Η ερυθρόλευκη ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με αναλυτικές οδηγίες για αυτή τη μεγάλη ημέρα, προς την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των φιλάθλων που θα γεμίσουν ασφυκτικά το φαληρικό γήπεδο.

Αναλυτικά:

“Μετράμε αντίστροφα για το τζάμπολ της μεγάλης βραδιάς του Βασίλη Σπανούλη «The Night Of The Legend» (17/09, 20:00) και θέλουμε την βοήθειά σας για να κυλήσουν όλα τέλεια, ακριβώς όπως αρμόζει στον εμβληματικό αρχηγό!

Δεδομένου ότι είμαστε μια ανάσα από το να γίνει sold out και η προσέλευση θα είναι μεγάλη, σας παρακαλούμε να προσέλθετε στο ΣΕΦ το δυνατό νωρίτερα.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 18:00, ακριβώς δύο ώρες πριν την έναρξη του μεγάλου event (20:00). Το ιδανικό θα είναι να βρίσκονται όλοι στην θέση τους το αργότερο ως τις 19:30 και κυρίως οι κάτοχοι των εισιτηρίων base line και court seats, οι οποίοι λόγω του προγραμματισμού και της ροής της εκδήλωσης, υπάρχει περίπτωση να μην μπορέσουν να προσεγγίσουν τη θέση τους στο ξεκίνημα του event.

Λόγω των αλλαγών στο γήπεδο και την αρίθμηση των καθισμάτων, θα πρέπει άπαντες να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των υπευθύνων και να κάθονται στην θέση που αναγράφεται στο εισιτήριο τους.

Τέλος, πολλές εκπλήξεις (όπως face painting) θα.. περιμένουν μικρούς και μεγάλους φίλους, στις θύρες VIP, 3 και 7!!!”.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς