15.9 C
Athens

Όλοι ήταν εκεί: Το φαντασμαγορικό γκαλά για τον Βασίλη Σπανούλη στον Αστέρα Βουλιαγμένης (pics)

Παρουσία πολλών και εκλεκτών αστέρων, καθώς και της οικογένειας του Ολυμπιακού, πραγματοποιήθηκε στον Αστέρα Βουλιαγμένης το λαμπερό γκαλά για τον θρυλικό Βασίλη Σπανούλη

Το φαντασμαγορικό γκαλά για τον Βασίλη Σπανούλη στον Αστέρα Βουλιαγμένης πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου παρουσία πολλών αστέρων του μπάσκετ, των προέδρων της ΚΑΕ Ολυμπιακός και των υπολοίπων στελεχών και όχι μόνο και φυσικά δεν έλειψε κανείς!

Μεταξύ άλλων, στη λαμπερή εκδήλωση έδωσαν το «παρών» μεγάλες δόξες του αθλήματος όπως ο Νίκος Ζήσης, ο Δήμος Ντικούδης, ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο Γιώργος Πρίντεζης, ο Παναγιώτης Φασούλας, ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Πέρο Άντιτς και αρκετοί ακόμα, οι οποίοι θέλησαν να τιμήσουν τον νυν προπονητή του Περιστερίου, ο οποίος διανύει ένα υπέροχο διήμερο με ερυθρόλευκο χρώμα, όπως δήλωσε και ο ίδιος.

Φυσικά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη σπουδαία συνεισφορά του Βασίλη Σπανούλη στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, με νυν και πρώην παίκτες του Ολυμπιακού να είναι εκεί και να τον τιμούν. Παρόντας και ο Σάσα Βεζένκοφ που ήρθε από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού για τον αγαπημένο του φίλο και μέντορα.

Από πλευράς ΠΑΕ Ολυμπιακός το «παρών» έδωσαν ο Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής Κώστας Καραπαπάς, ο Διευθυντής Εμπορικού Τμήματος και της Εταιρικής Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Λεωνίδας Παπαβασιλάκης, αλλά και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης. Δεν έλειψαν ούτε ο CEO της EuroLeague, Ντέγιαν Μποντιρόγκα, ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς, η πρόεδρος του ΣΕΦ, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, και από πλευράς ΚΑΕ Παναθηναϊκός ο Βασίλης Παρθενόπουλος.

Σπανούλης: Περήφανος για όσα πετύχαμε στον Ολυμπιακό και ευλογημένος για την τιμή που μου κάνουν οι πρόεδροι

Το… κυρίως πιάτο φυσικά ακολουθεί το βράδυ της Κυριακής (17/9) όταν στις 20:00 θα τιμηθεί ο θρυλικός αρχηγός σε μια πολύ λαμπερή εκδήλωση παρουσία χιλιάδων οπαδών στο ΣΕΦ, ενώ μια ώρα αργότερα θα ξεκινήσει η προθέρμανση των παικτών του Ολυμπιακού και της Αρμάνι Μιλάνο για το σπέσιαλ φιλικό που θα ακολουθήσει.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς