17.6 C
Athens

Αντίπαλοι Ολυμπιακού: Μισή ντουζίνα γκολ η Μπάτσκα Τόπολα, παραμένει στην κορυφή με 6η σερί νίκη

Ασταμάτητη δείχνει στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος Σερβίας η Μπάτσκα Τόπολα καθώς το βράδυ του Σαββάτου (16/9) καθάρισε με 6-3 τη Ζελέζνιτσαρ στην TSC Arena.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον όμιλο του Europa League δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα και καθάρισε το τρίποντο από το πρώτο μέρος για να φτάσει τους 19 βαθμούς και να διατηρηθεί στην κορυφή και στο +4 από τον Ερυθρό Αστέρα που βρίσκεται στη 2η θέση.

Ο Τζάκοβατς σημείωσε δύο γκολ στο 3′ και στο 10′ ενώ ο Στάνιτς πέτυχε το τρίτο γκολ στο 37′. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 55′ αλλά η Μπάτσκα σκόραρε ξανά με Τσβετίνοβιτς στο 67′ και Πάντοβιτς δέκα λεπτά αργότερα.

Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν τη χαλάρωση των γηπεδούχων και κατάφεραν να μειώσουν σε 5-3 όμως στις καθυστερήσεις ο Βούλιτς έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για το έκτο γκολ της Μπάτσκα.

ΜΠΑΤΣΚΑ ΤΟΠΟΛΑ (Λάζετιτς): Ίλιτς, Άντονιτς, Στόγιτς, Τσβετίνοβιτς (69′ Τζόρτζεβιτς), Στάνιτς (69′ Βούλιτς), Ράντιν, Πέτροβιτς, Βλαλούκιν, Τζάκοβατς (76′ Κούβελγιτς), Γιοβάνοβιτς (76′ Μιλοβάνοβιτς), Ράκονγιατς (69′ Πάντοβιτς)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς