22.6 C
Athens

ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-2: Βάφτηκε ερυθρόλευκο το ντέρμπι της Super League K19

Ερυθρόλευκο βάφτηκε το ντέρμπι της Super League Κ19, με τον Ολυμπιακό να περνάει από την έδρα της ΑΕΚ με 1-2.

Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με το σκορ να διαμορφώνεται μέσα σε μόλις 5 λεπτά. Με τη νίκη του αυτή ο Ολυμπιακός έκανε το 2/2 στο πρωτάθλημα, αφήνοντας την ΑΕΚ στους 3 βαθμούς.

Στο 34′ οι Ερυθρόλευκοι έφτασαν πολύ κοντά στο να ανοίξουν το σκορ, ωστόσο ο Μαρίνης μπλόκαρε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Χαραλαμπόγλου.

Το προβάδισμα ήρθε τελικά στο 64′ με τον Κωστούλα, όμως η χαρά των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού δεν κράτησε για πολύ αφού με αυτογκόλ του Πρεκάτε 2 λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση.

Όμως το καυτό διάστημα των δύο ομάδων δεν σταμάτησε εκεί, με τον Χαραλαμπόγλου να παίρνει το αίμα του πίσω για το χαμένο πέναλτι του πρώτου ημιχρόνου και να διαμορφώνει το τελικό 1-2.

ΑΕΚ (Γ. Καραχάλιος): Μαρίνης, Σβίγγος, Χατζηνικολάου, Κοσίδης, Αντωνόπουλος (87’ Βασιλάς), Κολιμάτσης, Χριστακόπουλος (76’ Κρουσελνίτσκι), Γεωργέας (61’ Διαμαντόπουλος), Μαρούτσης, Γιαννούλης, Κοντορούχας.

Ολυμπιακός (Σ. Συλαϊδόπουλος): Σίνα, Δρόσος, (63’ Μπακούλας) Πρεκατές, Δάμα, Κ. Κωστούλας, Αλαφάκης, Κουτσογούλας, Λιατσικούρας, Χαραλαμπόγλου (87’ Δαρβίρας), Παπακανέλλος (77’ Πνευμονίδης), Χ. Κωστούλας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς