18.3 C
Athens

Ολυμπιακός: Γερμανικά βλέμματα στον Φορτούνη

Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν απόψε στις 20:30 τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και ξένοι σκάουτερ θα βρεθούν στο γήπεδο προκειμένου να τσεκάρουν ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός θα δώσει αυτή την βδομάδα δύο σημαντικές αναμετρήσεις τόσο στην Ελλάδα για το πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν σήμερα τον Αστέρα Τρίπολης (20:30) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με σκοπό να πάρουν τους τρεις βαθμούς και να συνεχίσουν τις θετικές εμφανίσεις, ενώ την Πέμπτη παίζει με την Μπέτις στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Ωστόσο, στο φαληρικό γήπεδο θα βρεθούν και σκάουτερ μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, προκειμένου να παρακολουθήσουν κάποιους παίκτες των «ερυθρολεύκων».

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θα έχει ανθρώπους στο γήπεδο σήμερα και την Πέμπτη, με σκοπό να δουν τον Κώστα Φορτούνη ενώ δεν αποκλείεται να τσεκάρουν και τον Τσιμίκα.

Μία ακόμη ομάδα που θα βρεθεί στο Γεώργιος Καραϊσκάκης στα παιχνίδια με Αστέρα και Μπέτις είναι η Ραπίντ Βιέννης, η οποία έρχεται κυρίως για τον Τσιμίκα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς