20.6 C
Athens

Το συγκινητικό αντίο του Χασάν στον Ολυμπιακό: «Είμαι ένας από εσάς και πάντα θα σας υποστηρίζω»

Ο Αιγύπτιος επιθετικός αποχαιρέτησε τον κόσμο του Ολυμπιακού με ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα στο Instagram, όπου μεταξύ άλλων δηλώνει ότι θα συνεχίσει να υποστηρίζει τον σύλλογο και θα τον ακολουθεί σαν οπαδός σε κάθε στιγμή του

Στην Τουρκία κι επίσημα επέστρεψε ο Αχμέντ Χασάν, ο οποίος ανακοινώθηκε από την Πεντίκσπορ.

Με απολογισμό 38 γκολ και 7 ασίστ σε σύνολο 97 εμφανίσεων με τον Ολυμπιακό, ο Αιγύπτιος φορ επιστρέφει στην Τουρκία μετά τη θητεία του εκεί με την Κόνιασπορ υπογράφοντας μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα του προς τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, ο Χασάν άφησε την καρδιά του να κάνει όλη τη δουλειά και δήλωσε πως πάντοτε θα υποστηρίζει την ομάδα με όλη του την ψυχή.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο Instagram

“Σήμερα χωρίζουν οι δρόμοι μας με τον Ολυμπιακό, τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη.

Ήταν ένα καταπληκτικό ταξίδι κατά το οποίο ήμουν χαρούμενος κάθε λεπτό που αγωνιζόμουν με αυτή την φανέλα.

Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους της ομάδας και ειδικά τους φιλάθλους της Ολυμπιακάρας για την αγάπη και την υποστήριξη που μου πρόσφεραν από την πρώτη μέρα που ήρθα στην ομάδα μέχρι την ώρα που γράφω αυτό το μήνυμα που μου λέτε “σε παρακαλούμε μην φύγεις”.

Δυστυχώς οι αποχαιρετισμοί είναι πάντα δύσκολοι αλλά όπως και εσείς λέτε “είσαι ένας από εμάς”. Και εγω έτσι ακριβώς αισθάνομαι!

Έτσι, όπου και να βρίσκομαι πάντα θα υποστηρίζω την ομάδα μας, τον Ολυμπιακό μας!

Σας αγαπάω, αγαπάω την Ελλάδα και θα έρχομαι πάντα εδώ!

Τις καλύτερες ευχές μου σε όλους σας από τον buzzer +90 σας”.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς