32.2 C
Athens

Η… υποχρέωση του Παναθηναϊκού, ο Κούγιας και η συμφωνία…

Ο Γιώργος Σπανουδάκης γράφει για το δεδομένο χειροκρότημα στην ομάδα του Γιώργου Δώνη, την απειλή του γνωστού ποινικολόγου και την ανακοίνωση του deal που ακόμη «έρχεται»...

Tρεις από τους βασικούς ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στην εκτός έδρας νίκη με την Ξάνθη (0-1) δεν θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Δώνη για την σημερινή αναμέτρηση με τη Λάρισα. Οικονόμου, Κουλιμπαλί και Μουνιέ έμειναν στην Αθήνα, αλλά αυτός ο Παναθηναϊκός δεν δείχνει να «χαμπαριάζει» από απουσίες.

Προσοχή δεν γράφω ότι δεν είναι σημαντικές απουσίες, σ’ ένα ούτως ή άλλως «κοντό» ρόστερ, αλλά η ομάδα του Δώνη προσπαθεί και μέχρι στιγμής τα έχει καταφέρει να παίζει ένα ποδόσφαιρο μακριά από… πρόσωπα! Παράξενο, αλλά συμβαίνει.

Τα γράφω όλα αυτά θέλοντας να προλάβω τη… σέντρα του σημερινού αγώνα, το αποτέλεσμα, αλλά πάνω απ’ όλα όσους περιμένουν στη γωνία τους παίκτες και τον Δώνη. Δυστυχώς υπάρχουν και αυτοί…

Ο Παναθηναϊκός ως ποδοσφαιρικό τμήμα πρέπει να παίξει τη μπάλα του, με το πλάνο, το πάθος και το κέφι των δύο πρώτων αγωνιστικών και ο κόσμος θα τους χειροκροτήσει ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Γιατί;

Γιατί πολύ απλά αυτό είναι το υγιές κομμάτι ενός Παναθηναϊκού που έχει χτυπηθεί αλύπητα από τους δήθεν… δικούς του ανθρώπους (τη διοίκηση εννοώ βεβαίως βεβαίως) με στόχο την απαξίωσή του μέχρι βαθμού εξαφανίσεως από τον χάρτη!

Ο Δώνης και τα παιδιά του έκαναν εκατομμύρια οπαδούς να «κλικάρουν» και πάλι για την αγαπημένη τους ομάδα στις ειδησεογραφικές ιστοσελίδες και να παρακολουθήσουν μέσα από το κρατικό κανάλι (με εντυπωσιακούς αριθμούς τηλεθέασης) τα δύο πρώτα ματς της ομάδας.

ΥΓ. Η ξεκάθαρη προσπάθεια του Αλέξη Κούγια να επηρεάσει τον διαιτητή Κομίνη προφανώς δεν έφτασε στα αυτιά του αθλητικού εισαγγελέα.

Τι είπε ο παράγοντας της ΑΕΛ: «Eλπίζω ο Κομίνης να σταθεί στο ύψος της διαιτησίας, αλλιώς δεν θα κρατήσω κλειστό το στόμα μου».

Μην το κρατήσεις Αλέξη μου. Άλλωστε είναι γνωστό στους πάντες πόσο μεγάλη είναι η «δυναμική» της διοίκησης Αλαφούζου στα κέντρα αποφάσεων! (Εδώ γελάμε…)

Θα μου πεις κάποτε, μου είχες τηλεφωνήσει έξαλλος για να με βρίσεις επειδή έγραψα ότι η ομάδα σου (τότε ήσουν στον Άρη Πετρούπολης) έφυγε από την Χαλκίδα χωρίς να πληρώσει γήπεδο και διαιτητές, λέγοντάς μου ότι έσφαλα επειδή ανέφερα το όνομά σου, αφού δεν είχε πληρώσει ο… Άρης Πετρούπολης, όχι ο πρόεδρος Αλέξης Κούγιας.

ΥΓ2. Πέρασε και η Παρασκευή, πέρασε και το Σάββατο και το «τελειωμένο» deal πάει για τις… 21 Σεπτεμβρίου. Άντε να δούμε.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς