19.1 C
Athens

Ολυμπιακός – Αρμάνι 60-57: 30λεπτη νίκη με σούπερ 4αδα Πίτερς, Φαλ, Γουόκαπ και Λάρι

Οι Ερυθρόλευκοι πήραν τη νίκη στο πρώτο από τα δύο φιλικά με την ιταλική ομάδα, παίρνοντας ξανά πολλά πράγματα από τον φορτσάτο Πίτερς, αλλά και τη σημαντική συνεισφορά των Γουόκαπ (11 ασίστ), Φαλ (11 πόντοι) και Λαρεντζάκη που συνεχίζει καυτός από το Mundobasket

Σε μια πρόβα τζενεράλε ενόψει του κυρίως μενού της Κυριακής (17/9) στην σπουδαία βραδιά προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη, Ολυμπιακός και Αρμάνι αναμετρήθηκαν για την πρώτη τους φιλική μονομαχία στο βοηθητικό του ΣΕΦ, με τους Πειραιώτες να επικρατούν με σκορ 60-57.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έδειξε σαφώς καλύτερα στοιχεία σε σύγκριση με την αναμέτρηση κόντρα στον Προμηθέα πριν μια εβδομάδα, έχοντας σημαντικές επιστροφές και τους Γουόκαπ, Φαλ, Λαρεντζάκη και Πίτερς – που έχει ξεκινήσει… καυτός τη σεζόν – σε πολύ καλή βραδιά.

Οι δύο ομάδες, που παρατάχθηκαν με αρκετές και τρανταχτές απουσίες (ο Ολυμπιακός χωρίς Γκος, ΜακΚίσικ και Μιλουτίνοφ), ανανέωσαν το ραντεβού τους για την ερχόμενη Κυριακή, αυτή τη φορά στο κατάμεστο ΣΕΦ υπό το βλέμμα του Βασίλη Σπανούλη.

Οι Ερυθρόλευκοι πήραν τη νίκη στο πρώτο από τα δύο φιλικά με την ιταλική ομάδα, παίρνοντας ξανά πολλά πράγματα από τον φορτσάτο Πίτερς, αλλά και τη σημαντική συνεισφορά των Γουόκαπ (11 ασίστ), Φαλ (11 πόντοι) και Λαρεντζάκη που συνεχίζει καυτός από το Mundobasket.

Η αναμέτρηση διήρκεσε τρία δεκάλεπτα, κατόπιν σχετικής συμφωνίας των δύο ομάδων, ενώ την παρακολούθησαν από κοντά οι πρόεδροι Αγγελόπουλοι.

Αναλυτικά τα δεκάλεπτα: 20-20, 22-19, 18-18.

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 5(1 τρ.,11 ασ.), Κάνααν 6(1 τρ.,4 ριμπ.), Λούντζης 2, Λαρεντζάκης 10(1), Πάπας, Φαλ 11(7ριμ., 2 κοψ.), Παπανικολάου 5(1), Πίτερς 13(3), Σίκμα 6 (5 ριμπ., 3 κλ.), Τανούλης 2.

Emporio Armani Milan (Μεσίνα): Ποϊθρες 7, Μπορτολάνι 5, Πάνγκος 7(1), Στογιάνοβιτς 2, Καμαγκατέ 5, Χολ 8(1), Καρούσο 2, Σιλντς 11(2), Μίροτιτς 8, Χάινς 2.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς