19 C
Athens

Λεπενιώτης: Ο Σπανούλης είναι ο κορυφαίος αθλητής του Ολυμπιακού σε όλα τα αθλήματα, αξίζει αυτή τη γιορτή περισσότερο από κάθε άλλον

Με αποθεωτικά λόγια μίλησε για τον Βασίλη Σπανούλη ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, που τον θεωρεί ως τον κορυφαίο αθλητή που πέρασε ποτέ από την ιστορία του συλλόγου σε όλα τα αθλήματα

Η ώρα για τη μεγάλη γιορτή προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη πλησιάζει, με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να τα ετοιμάζει όλα στην εντέλεια για να τιμήσει όπως του αξίζει τον σπουδαίο και παντοτινό αρχηγό της το βράδυ της Κυριακής (17/9).

Σε δηλώσεις του σε αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Βασίλη Σπανούλη, χαρακτηρίζοντας τον ως τον κορυφαίο αθλητή σε όλα τα αθλήματα στην ιστορία της ομάδας, ενώ τόνισε πως αξίζει περισσότερο από κάθε άλλον αυτή τη γιορτή.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Είμαστε χαρούμενοι που θα ζήσουμε αυτό το σαββατοκύριακο γεμάτο από αναμνήσεις και στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες στον κόσμο του Ολυμπιακού. Είναι ένα σαββατοκύριακο αφιερωμένο στον Βασίλη Σπανούλη. Μια δεξίωση προς τιμήν του το Σάββατο και την Κυριακή η μεγάλη γιορτή για να τιμήσουμε αυτό τον μεγάλο αθλητή. Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει αυτή την εκδήλωση. Θα ζήσουμε στιγμές συγκινητικές και θέλουμε να τιμήσουμε αυτόν τον μεγάλο αθλητή για όσα έχει πετύχει”.

Για το γεγονός πως είναι ο πρώτος που ο Ολυμπιακός αποσύρει τη φανέλα του:

Αν αναλογιστούμε αυτά που έχει προσφέρει του αξίζει. Τον θεωρώ το μεγαλύτερο αθλητή σε όλα τα αθλήματα του Ολυμπιακού. Δεν προσέφερε μόνο αγωνιστικά αλλά εντός και εκτός του γηπέδου. Όσα έδινε στους αγώνες. Είναι ένα παράδειγμα για όλα τα παιδιά. Κανείς δεν αξίζει περισσότερο από τον Βασίλη αυτή τη γιορτή”.

“Είμαστε χαρούμενοι με την ομάδα που έχουμε δημιουργήσει. Έχει αποδείξει πως δεν χτίζονται με τα ψηλά μπάτζετ αλλά με εμπιστοσύνη στον προπονητή, στους παίκτες. Να συνεχίσουμε για να φτάσουμε και πάλι στο final-4 και να πάρουμε τους τίτλους στην Ελλάδα”, συμπλήρωσε.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς