17.7 C
Athens

«Πέρασε ιατρικά για τον Ολυμπιακό ο Τέρι»

Μια ανάσα από το να φορέσει τα ερυθρόλευκα βρέθηκε ο θρύλος της Τσέλσι, Τζόν Τέρι, όπως αναφέρει δημοσίευμα από την Αγγλία

Συστάσεις για τον Τζον Τέρι δεν χρειάζονται, καθώς πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους κεντρικούς αμυντικούς στην ιστορία του ποδοσφαίρου, έχοντας κατακτήσει δεκάδες τίτλους με την Τσέλσι.

Ο Άγγλος στόπερ το 2016 αποφάσισε να αφήσει τους Λονδρέζους και να μετακομίσει στην Άστον Βίλα, στην οποία παρέμεινε για έναν χρόνο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «the12thman» ο Τέρι ήταν ένα βήμα πριν γίνει παίκτης του Ολυμπιακού, περνώντας μάλιστα ιατρικά για την ομάδα του Πειραιά, αλλά η μεταγραφή δεν προχώρησε με τους ερυθρόλευκους να κάνουν πίσω λίγο πριν την οριστικοποίηση του deal.

Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ αναφέρει:

«Στο τέλος της σεζόν 2016/17 ο Τέρι αποχαιρέτησε την Τσέσλι και εντάχθηκε στην Άστον Βίλα, ομάδα της Τσάμπιονσιπ με ελεύθερη μεταγραφή. Ένα χρόνο αργότερα άφησε τους Βίλανς και ήταν στα πρόθυρα να ενταχθεί στον Ολυμπιακό.

Ο θρύλος της Τσέλσι μάλιστα πέρασε και ιατρικές εξετάσεις στην ελληνική ομάδα αλλά αποφάσισε να μην υπογράψει την τελευταία στιγμή. Τώρα το μέλλον του παραμένει αβέβαιο καθώς έχει μια προσφορά από την Άστον Βίλα και μια πρόταση να αναλάβει ρόλο προπονητή στην Τσέλσι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς