22.9 C
Athens

Μακάμπι – Φενέρμπαχτσε: Άνοιξαν οι θύρες και μπήκε κόσμος στο κλειστό της Καλλιθέας παρά την αρχική απαγόρευση

Τελικώς το φιλικό της Μακάμπι με τη Φενέρ στη Ρόδο διεξάγεται κανονικά με κόσμο (από το β' ημίχρονο και μετά): Η άδεια πυροπροστασίας και η πιθανή αιτία που άνοιξαν ξαφνικά οι θύρες του γηπέδου

Χωρίς κόσμο στις κερκίδες εκκίνησε το παιχνίδι που ανοίγει το τουρνουά προς τιμήν του Νίκου Γκάλη στη Ρόδο, ανάμεσα σε Μακάμπι Τελ Αβίβ και Φενέρμπαχτσε.

Ο λόγος ήταν πως το κλειστό Καλλιθέας της Ρόδου που θα φιλοξενήσει τα παιχνίδια δεν διαθέτει άδεια πυροπροστασίας. Ο κόσμος που βρέθηκε αρχικά στο γήπεδο ήταν μετρημένος στα δάχτυλα του ενός χεριού και έκατσε στα επίσημα και στις court seats, πιθανόν έχοντας προσκλήσεις.

Απίστευτο: Χωρίς κόσμο το Φενέρ – Μακάμπι στη Ρόδο λόγω έλλειψης άδειας πυροπροστασίας!

Ωστόσο, η άδεια εικόνα του γηπέδου άλλαξε μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, όταν ξαφνικά και δίχως κάποια νέα ενημέρωση άνοιξαν οι θύρες και μπήκε μαζεμένος κόσμος στο γήπεδο, που προφανώς περίμενε απ’ έξω.

Κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αυτή τη στιγμή τι άλλαξε ώστε να ανοίξουν οι θύρες στο β’ ημίχρονο, αλλά άπαντες υποψιάζονται πως η αλλαγή πλεύσης προέκυψε μετά τη γενική κατακραυγή από τα ΜΜΕ.

 

Πλέον, μένει να φανεί τι θα ισχύσει και με τις επόμενες αναμετρήσεις του τουρνουά που συνεχίζονται αύριο (16/9 Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε) και την Κυριακή (17/9 Παναθηναϊκός – Μακάμπι).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς