18.8 C
Athens

Έσπασε ιστορικό ρεκόρ στα εισιτήρια διαρκείας η ΑΕΚ: «Θα είναι και φέτος η πιο καυτή έδρα»

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έκανε γνωστό την Παρασκευή (15/9) τον τελικό αριθμό των εισιτηρίων διαρκείας για τη φετινή σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη, με το αποτέλεσμα να είναι ιστορικό για τα δεδομένα στα χρονικά του συλλόγου.

Συγκεκριμένα η Ένωση πούλησε 26.280 εισιτήρια διαρκείας σε όλες τις θύρες της OPAP Arena, που όπως τόνισε σε σχετική ευχαριστήρια ανακοίνωση της “θα είναι και φέτος η πιο καυτή έδρα”.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΑΕΚ

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι με την ολοκλήρωση της πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2023-2024 και μέσω των δύο διαδικασιών που είχαν παραμείνει διαθέσιμες (τηλεφωνικά και μέσω email), ο τελικός αριθμός καρτών που διατέθηκαν για τις εγχώριες διοργανώσεις είναι 26.280!

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τον κόσμο της ομάδας μας για την απίστευτη ανταπόκριση και την έμπρακτη στήριξή του, η οποία οδήγησε σε ένα ιστορικό ρεκόρ. Οι φίλοι της ΑΕΚ αποτελούν διαχρονικά τη μεγαλύτερη δύναμη της ομάδας και το απέδειξαν για ακόμη μια φορά, εξασφαλίζοντας ότι η OPAP Arena θα είναι και τη φετινή σεζόν η πιο καυτή έδρα!”.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς