17.9 C
Athens

One Team: Σπουδαία επιτυχία και ασημένιο βραβείο για το πρόγραμμα του Ολυμπιακού και τον πρεσβευτή του, Σάσα Βεζένκοφ

Άλλη μια επιτυχία και ασημένιο βραβείο για το One Team της ΚΑΕ Ολυμπιακός, άλλα και τον πρεσβευτή του Σάσα Βεζένκοφ.

Πιο συγκεκριμένα το «ερυθρόλευκο» πρόγραμμα One Team κατέκτησε το ασημένιο βραβείο για τη σεζόν 2022-23! Επίσης, ο Σάσα Βεζένκοφ αναδείχθηκε ως ο καλύτερος πρεσβευτής του ONE Team για την περσινή χρονιά.

Η ομάδα του Ολυμπιακού είχε κατακτήσει back to back το χρυσό βραβείο τις σεζόν 2020-21 και 2021-22, ενώ είχαν προηγηθεί και δύο ασημένια τις σεζόν 2017-18 και 2019-20! Επίσης, ο εδώ και επτά χρόνια σταθερός πρεσβευτής των Πειραιωτών στο ONE Team, Κώστας Παπανικολάου, είχε τιμηθεί πέρυσι με τον τίτλο του καλύτερου πρεσβευτής του προγράμματος.

«Νιώθουμε τυχεροί και ευλογημένοι που έχουμε την δυνατότητα να δίνουμε στους ανθρώπους και κυρίως στα παιδιά τη δυνατότητα να χαμογελούν, να διδάσκονται και να ξεχωρίζουν!», δήλωσε η υπεύθυνη του προγράμματος, Πένη Γιοβάνοβιτς. «Όλοι όσοι συμμετέχουμε στο πρόγραμμα του ONE Team, προπονητές, εθελοντές και συνεργάτες, προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό. Το βραβείο αυτό είναι ένα τεράστιο επίτευγμα και μας δίνει όχι μόνο ικανοποίηση, αλλά και τη δύναμη να συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά».

Όπως αναφέρει η ΚΑΕ Ολυμπιακός:

“Το πρόγραμμά μας είναι από τα μακροβιότερα στην Ευρώπη, καθώς συμμετέχουμε από την πρώτη χρονιά του ONE TEAM και έχει ξεχωρίσει για τις δράσεις του.

Τον Δεκέμβρη του 2022 γιορτάσαμε τα δέκα χρόνια παρουσίας μας με ένα σπέσιαλ φιλικό ανάμεσα στην ανδρική ομάδα και τους αθλητές του ONE TEAM.

Τίμησαμε την Διεθνή Ημέρα της Γης, όχι με λόγια, αλλά με πράξεις!

Συνεχίζουμε να «παράγουμε» τα προϊόντα κοινωνικής ευθύνης.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Όπως λέμε πάντα και το πιστεύουμε: «Στο One Team είμαστε ΟΛΟΙ νικητές»!.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς