16.4 C
Athens

«Κοντά στον δανεισμό του Αμπουμπακάρ Καμαρά από τον Ολυμπιακό ο ΑΠΟΕΛ»

Άμεσες εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση του Αμπουμπακάρ Καμαρά, με τον ΑΠΟΕΛ να έχει μπει ζεστά για τον δανεισμό του Αφρικανού λίγες ώρες πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου στην Κύπρο

Κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Αμπουμπακάρ Καμαρά με τη μορφή δανεισμού βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ΣΠΟΡ FM Κύπρου.

Ο 28χρονος επιθετικός δεν βρίσκεται στις επιλογές του Ντιέγκο Μαρτίνεθ και όπως όλα δείχνουν οι Ερυθρόλευκοι θα καταφέρουν την τελευταία στιγμή να τον παραχωρήσουν δανεικό σε άλλον σύλλογο.

Ήταν κάτι που σίγουρα ήθελε και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ώστε να μην μείνει σε αγωνιστική απραξία, με τον ΑΠΟΕΛ να είναι κοντά στην απόκτηση του σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Κύπρο.

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να υπάρχουν οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση, με την κυπριακή ομάδα να επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του ποδοσφαιριστή και τον χρόνο να πιέζει, αφού απόψε εκπνέει η μεταγραφική περίοδος στην Κύπρο για παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαιο.

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά ανήκει στον Ολυμπιακό από το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ μετρώντας μόλις 6 συμμετοχές. Μάλιστα το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν επέστρεψε ως δανεικός στον Άρη από όπου τον είχαν αγοράσει οι Ερυθρόλευκοι, έχοντας 4 γκολ σε 16 εμφανίσεις.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς