18.7 C
Athens

Φρίκη: Αμερικανός έθαψε ζωντανό το σκύλο του γιατί τσακωνόταν με τη νέα γάτα του! (pics)

Τον έχωσε σε μια τρύπα στο πίσω μέρος του σπιτιού του και έφραξε και την είσοδο για να μη το σκάσει!

Μια απίστευτη βαρβαρότητα με θύμα ένα ζώο συνέβη στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ όταν ο 24χρονος Ρίτσαρντ Πικάρντ βαρέθηκε τον 18χρονο σκύλο του Τσίκο και είπε να τον εξαφανίσει από τη ζωή του με τον πιο βάρβαρο τρόπο!

Το ηλικιωμένο σκυλάκι ήταν ιδιοκτησία της πρώην φίλης του που όταν χώρισαν του το άφησε επειδή στο διαμέρισμα που νοίκιασε δεν επιτρέπονταν ζώα.

Ο Τσίκο έμεινε με τον Πικάρντ για 18 μήνες μετά το χωρισμό του με τη φίλη του, ωστόσο από την πρώτη στιγμή δυσανασχετούσε με την παρουσία του και της είχε ζητήσει επανειλημμένα να τον πάρει.

Όταν πια έφερε στο σπίτι ένα νέο γατάκι και ο Τσίκο δεν το καλοδέχτηκε, πήρε την απόφασή του. Το έθαψε ζωντανό (!) και το άφησε να πεθάνει!

Τηλεφώνησε μάλιστα σε μια κοινή τους φίλη και την ενημέρωσε ότι έπρεπε να ξεφορτωθεί το σκύλο και πως τον έθαψε στο πίσω μέρος του σπιτιού. Η κοπέλα έσπευσε στο σπίτι και άρχισε να σκάβει ένα σημείο όπου το χώμα ήταν φρέσκο και βρήκε τον Τσίκο σε άθλια κατάσταση, να αναπνέει με δυσκολία.

Το μετέφερε στην Κτηνιατρική Σχολή του Tufts University για τις πρώτες βοήθειες, μόνο που αποφασίστηκε τελικά να του κάνουν ευθανασία…

Ο Πικάρντ συνελήφθη, ισχυρίστηκε πως νόμιζε ότι το σκυλί έχει πεθάνει και αφού του απαγγέλθηκαν κατηγορίες, βγήκε με εγγύηση 1.000 δολαρίων και θα επιστρέψει στο δικαστήριο για να δικαστεί για κακοποίηση ζώου.

Εννοείται πως το γατάκι που είχε πρόσφατα αποκτήσει απομακρύνθηκε τάχιστα από τα χέρια του, μιας και όπως δήλωσε ο επικεφαλής του τοπικού αστυνομικού τμήματος Walter J. Warchol στην «Telegram & Gazette»: «Παρά τα 41 χρόνια που έχω στο σώμα, δεν έχω δει τίποτα σαν αυτό. Έχουμε δει άλλες μορφές κακοποίησης ζώων, αλλά το να θάψεις κάτι ζωντανό είναι πέρα από κάθε φαντασία».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς