27.7 C
Athens

Λιβάγια: «Δείξαμε ότι ίσως είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»

Ο Μάρκο Λιβάγια στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στη νίκη επί του Πανιώνιου και στα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν σε Ευρώπη και Ελλάδα

Η  ευρεία νίκη επί του Πανιώνιου, που συνοδεύτηκε με πολύ καλή εμφάνιση, ιδιαίτερα στο β’ ημίχρονο σκόρπισε ενθουσιασμό στους φιλάθλους της ΑΕΚ και βοήθησε να ανέβει και η ψυχολογία των παικτών ενόψει των δύσκολων αγώνων που ακολουθούν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Μάρκο Λιβάγια στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς τόνισε ότι βοήθησε πολύ η χρονική στιγμή, λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, που σημειώθηκε το πρώτο γκολ, κάτι που έδιωξε το άγχος και έκανε πιο εύκολο το έργο της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Κροάτης μάλιστα υποστήριξε ότι η ΑΕΚ έδειξε με την εμφάνισή της αυτή ότι είναι ίσως η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, ενώ αναφέρθηκε και στα ματς που ακολουθούν με Άγιαξ και ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είδα ένα καλό παιχνίδι από εμάς. Ελέγξαμε τον ρυθμό του παιχνιδιού από το πρώτο λεπτό. Μας βοήθησε το γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στο δεύτερο ήμασταν ακόμη καλύτεροι. Δείξαμε πως ίσως είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα».

Για το δύσκολο πρόγραμμα που έχει μπροστά της η ΑΕΚ: «Σίγουρα είναι δύσκολο το πρόγραμμα και είναι δύσκολο να σκεφτόμαστε κάθε ματς ξεχωριστά, μέρα με τη μέρα. Ωστόσο, είναι κάτι που είχαμε και πέρυσι και τα καταφέραμε. Τώρα σκεφτόμαστε μόνο το ματς με τον Άγιαξ, μετά θα σκεφτούμε τον ΠΑΟΚ».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς