22.6 C
Athens

Το ποσό που θα βάλει στα ταμεία του ο Ολυμπιακός από τις πωλήσεις των Ραντζέλοβιτς και Τσούμιτς

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κερδίσει ένα πολύ μεγάλο ποσό από τις πωλήσεις τριών παικτών που δεν υπολογίζονταν φέτος και κατέληξαν όλοι τους στη Ρωσία, σε μία οικονομική επιτυχία με την υπογραφή του Αντόνιο Κορδόν

Ο Ολυμπιακός πέρα από την ενίσχυσή του, η οποία φαίνεται να ολοκληρώθηκε με την απόκτηση του Μπιανκόν, εστιάζει πλέον και στο κομμάτι των αποδεσμεύσεων – πωλήσεων για παίκτες που είτε δεν υπολογίζονται είτε κρίθηκε φρόνιμο να πάρουν αλλού περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Δύο τέτοιες περιπτώσεις είναι κι αυτές των Ραντζέλοβιτς και Τσούμιτς, που μάλιστα η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να πουληθούν την ίδια περίοδο και στην ίδια ομάδα (Ρουμπίν Καζάν) από τους Πειραιώτες.

Ο Ραντζέλοβιτς πάει με μεταγραφή στη ρωσική ομάδα που θα φέρει 1.500.000 ευρώ στα ταμεία των Ερυθρολεύκων, ενώ ο Τσούμιτς θα πάει να τον συναντήσει στο Καζάν μετά από συμφωνία της Ρούμπιν με την Βοϊβοντίνα για ένα ποσό κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ. Ο Ολυμπιακός έχει κρατήσει ποσοστό της τάξης του 50% σε περίπτωση πώλησης του Σέρβου παίκτη, γεγονός που θα τού αποφέρει περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ στα ταμεία του.

Συνολικά 2.500.000 ευρώ από τις δύο αυτές πωλήσεις, που αν προσθέσει κανείς σε αυτά τα χρήματα τα 6 εκατομμύρια από την παραχώρηση του Ρέαμπτσιουκ στην Σπαρτάκ Μόσχας, ανέρχονται συνολικά στα 8.500.000 ευρώ κέρδη μόνο από τρεις παίκτες, που μάλιστα δεν υπολογίζονταν φέτος από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και κατέληξαν όλοι στη Ρωσία.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς