17.8 C
Athens

Αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό ο Κασάμι: «Μια φορά Θρύλος, για πάντα Θρύλος»

Ο Παϊτίμ Κασάμι είναι από τους παίκτες που συνδέθηκαν όσο λίγοι με την ιστορία και τον κόσμο του Ολυμπιακού, με τον Ελβετό μέσο να ζει δύο θητείες γεμάτες έντονα συναισθήματα και πολλές ποδοσφαιρικές αναμνήσεις στον Πειραιά.

Πλέον, είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα της καριέρας του στην Ιταλία και τη Σαμπντόρια, με τον ίδιο να αποχαιρετά τους Ερυθρόλευκους μέσα από μια συγκινητική κι αληθινή ανάρτηση στο Instagram.

«Αγαπητή οικογένεια του Ολυμπιακού, ποτέ δεν είναι εύκολο να πεις αντίο. Κατέχεις μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Μαζί γράψαμε ιστορία κι αυτές οι αναμνήσεις θα μείνουν για πάντα. Σας ευχαριστώ για όλα. Σας εύχομαι κάθε επιτυχία αυτή τη σεζόν κι όχι μόνο. Μια φορά Θρύλος, πάντα Θρύλος», έγραψε χαρακτηριστικά.

Το δικό του σχόλιο στην ανάρτηση έκανε ο Μίτσελ, ο οποίος έγραψε: «Σ’ ευχαριστώ πολύ Παϊτίμ. Δεν μπορώ να ξεχάσω τη συμπεριφορά σου και τη σκληρή δουλειά σου κάθε μέρα είτε έπαιζες είτε όχι, επειδή είσαι επαγγελματίας. Ήταν συναρπαστικό που σε γνώρισα. Καλή τύχη σε οπουδήποτε αποφασίσεις να συνεχίσεις. Είμαι ένας επιπλέον φαν σου».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς