18.6 C
Athens

Ο Νταμπράουσκας άφησε μικρό παραθυράκι για μία ακόμη μεταγραφή στον ΟΦΗ

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθεί για ακόμη έναν ποδοσφαιριστή εφόσον βρεθεί η κατάλληλη ευκαιρία άφησε ο Βάλντας Νταμπράουσκας.

Ο προπονητής του ΟΦΗ μίλησε ενόψει της αναμέτρησης με τη Λαμία και ρωτήθηκε για την απόκτηση του Γκλέιζερ, αφήνοντας παράλληλα μικρό παραθυράκι για ακόμη μία κίνηση.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη μεταγραφή του Γκλέιζερ: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το πως προσεγγίσαμε τους παίκτες, συνεργαστήκαμε άψογα. Όλοι έκαναν τη δουλειά τους, και ο Ιβάν Σλάβοβ, και ο Μηνάς Λυσάνδρου, κι εγώ. Πραγματικά δεν πιστεύω ότι δεν μπορείς να κάνεις μία πιο λογική προσέγγιση από αυτή που κάναμε. Ίσως σε κάποιες περιπτώσεις ήμασταν τυχεροί όπως με τον Γκλάζερ. Είναι ένας παίκτης με μεγάλη ποιότητα και μπορέσαμε να τον κλείσουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον τρόπο που κάναμε τις προσεγγίσεις μας. Είμαι πολύ χαρούμενος για το πως κινηθήκαμε σε αυτή την περίοδο των μεταγραφών»

Για το αν ήταν η τελευταία μεταγραφή: «Νομίζω ότι πιθανότατα ήταν η τελευταία μεταγραφή μας, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Εάν υπάρξει ξανά, ξαφνικά μία περίπτωση top παίκτη που μας αρέσει πραγματικά, τότε ίσως. Προς το παρόν όμως, μέχρι τον Ιανουάριο θεωρώ ότι είμαστε χαρούμενοι και τώρα πρέπει να αρχίσουμε να προβλέπουμε, τι μπορεί να συμβεί, εάν έχουμε κάποια αδυναμία τον χειμώνα».

Για τη Λαμία: «Πρέπει να ξεχάσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Τώρα είναι ένα νέο παιχνίδι, μία νέα εβδομάδα. Είχαμε δύο εβδομάδες διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων και από την εμπειρία μου με τον ΟΦΗ, όταν η ομάδα επιστρέφει μετά από διακοπή, δεν είναι εύκολο. Δεν έχει καλή ισορροπία, δεν ξέρουμε ποιος είναι σε καλή φόρμα και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να εστιάσουμε στην προετοιμασία και στις προπονήσεις μας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις προπονήσεις μας χθες και σήμερα, έχω ακόμα να δείξω στους παίκτες πολλά βίντεο και πρέπει να ξεχάσουμε τις νίκες μας και να εστιάσουμε σε αυτά που έχουμε να κάνουμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς