17.7 C
Athens

Φεύγει από τον Ολυμπιακό ο Ραντζέλοβιτς, χρήματα στα ερυθρόλευκα ταμεία και από Τσούμιτς

Οι Πειραιώτες έκλεισαν μια ακόμα εκκρεμότητα με κομμένο ποδοσφαιριστή, ενώ την ίδια ώρα βάζουν ένα μέρος των χρημάτων στα ταμεία τους λόγω της μεταγραφής του Τσούμιτς από τη Βοϊβοντίνα στη Ρουμπίν Καζάν

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί οριστικά ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στη Ρωσία όπου αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν ως δανεικός στην Ουράλ. Αυτή τη φορά θα μετακομίσει οριστικά στη χώρα αλλά για λογαριασμό της Ρουμπίν Καζάν με την οποία συμφώνησε.

Οι Ερυθρόλευκοι έδωσαν το πράσινο φως για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή από τη στιγμή που ο Σέρβος μεσοεπιθετικός δεν υπολογιζόταν ούτε τη φετινή σεζόν κι έτσι το όνομα ενός ακόμα κομμένου βγαίνει εντελώς από τη λίστα κι αποχωρεί από το Ρέντη οριστικά μετά από πέντε χρόνια.

Αρχικά ο 26χρονος είχε παραμείνει δανεικός στη Ραντνίτσκι και στη συνέχεια βρέθηκε στο Λιμάνι όπου παρέμεινε ως και φέτος με δύο ενδιάμεσους δανεισμούς (Λεγανές, Ουράλ) και συνολικά 75 συμμετοχές με επτά γκολ και πέντε ασίστ.

Στη Ρουμπίν Καζάν ωστόσο δεν θα είναι μόνος καθώς εκεί θα αγωνίζεται και ο συμπατριώτης του Νίκολα Τσούμιτς. Ο Σέρβος πρώην παίκτης του Ολυμπιακού παίρνει μεταγραφή αντί 1.500.000 ευρώ από τη Βοϊβοντίνα και το 50% των χρημάτων θα μπει στα ερυθρόλευκα ταμεία καθώς οι Πειραιώτες είχαν κρατήσει το συγκεκριμένο ποσοστό.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς