19.1 C
Athens

Η Μπάγερν ολοκληρώνει σπουδαία κίνηση με Ιμπάκα

Έγκυρος Καταλανός δημοσιογράφος αποκαλύπτει τη σπουδαία κίνηση της Μπάγερν με τον πρώην συμπαίκτη του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς

Κίνηση από το πάνω ράφι πραγματοποιεί η Μπάγερν καθώς σύμφωνα με τον έγκυρο Καταλανό δημοσιογράφο, Μαρκ Μουντέτ. Σύμφωνα με όσα αναφέρει, οι Βαυαροί συμφώνησαν με τον Σερτζ Ιμπάκα και φέρνουν τον Αμερικανό πίσω στην Ευρώπη για να κάνει τη διαφορά.

Ο 34χρονος ψαχνόταν για την επιστροφή του στην Ευρώπη κι αυτή φαίνεται πως παίρνει σάρκα και οστά, με τον Πάμπλο Λάσο να τον πείθει για να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο.

Την περσινή χρονιά ο Ιμπάκα δεν κατάφερε να βρει ρόλο στο Μιλγουόκι όπου υπήρξε συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο καθώς μέτρησε 4,1 πόντους σε 16 παιχνίδια κατά μέσο όρο.

 

Ο 34χρονος πάουερ φόργουρντ/σέντερ αγωνίστηκε στην Ευρώπη για τελευταία φορά με τη φανέλα της Μανρέσα (2008-2009) και στη συνέχεια αποχώρησε για να βρεθεί στο NBA όπου μέτρησε περισσότερα από 1.000 παιχνίδια στο κορυφαίο επίπεδο με Θάντερ, Ορλάντο Μάτζικ, Ράπτορς, Κλίπερς και Μπακς. Κορυφαία του στιγμή ασφαλώς η κατάκτηση του πρωταθλήματος με τους Ράπτορς το 2019.

Σημειώνεται πως τη σεζόν 2011/12 ο Ιμπάκα επέστρεψε για δύο μήνες στην Ευρώπη για λογαριασμό της Ρεάλ (είχε παίξει σε έξι παιχνίδια) και επέστρεψε στο NBA. Τότε, είχε προπονητή τον Πάμπλο Λάσο που μόλις είχε αναλάβει.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς