23.2 C
Athens

Αδιανόητες εικόνες: Οριστική διακοπή στο Πανθρακικός – Εθνικός μετά από χτύπημα παράγοντα σε ποδοσφαιριστή

Η βία πρωταγωνίστησε δυστυχώς για ακόμη μια φορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με το θύμα αυτή τη φορά να είναι ποδοσφαιριστής.

Ο αγώνας ανάμεσα σε Πανθρακικό και Εθνικό Πειραιώς στην Κομοτηνή για το κύπελλο Ελλάδας δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, με τον διαιτητή να διακόπτει οριστικά την αναμέτρηση στο 43ο λεπτό, αφού οι φιλοξενούμενοι αρνήθηκαν να αγωνιστούν μετά από όσα έγιναν.

Συγκεκριμένα, στο 43ο λεπτό της αναμέτρησης ξέσπασε ένταση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων και εκείνη τη στιγμή ο Σπύρος Γεωργούσης δέχθηκε χτύπημα που τον οδήγησε στο νοσοκομείο.

Αυτό δεν έγινε από αντίπαλο ποδοσφαιριστή, αλλά από άνθρωπο που μπήκε στο γήπεδο κατά τη διάρκεια της έντασης που υπήρχε. Ο Εθνικός δημοσίευσε μάλιστα φωτογραφία από την επίμαχη στιγμή, αναφέροντας πως ο άνθρωπος που επιτέθηκε στον ποδοσφαιριστή της ομάδας ήταν παράγοντας του Πανθρακικού.

Η ανακοίνωση: «Ο αγώνας κυπέλλου Πανθρακικος – Εθνικός διακόπηκε στο 43′ αφού εκείνη την ώρα παράγοντας των γηπεδούχων εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και βιοπραγησε (σ.σ. βιαιοπράγησε) στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Γεωργούση (φωτό), το σκορ εκείνη την ώρα ήταν 0-1 υπέρ της ομάδας μας. Η αποστολή μας θα αποχωρήσει σε λίγο για την Αλεξανδρούπολη, οπού και θα επιστρέψει αεροπορικώς στην βάση της».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς