19 C
Athens

Συγκλονίζει ο Ριτσάρλισον: «Χρειάζομαι ψυχολογική βοήθεια»

Συγκλόνισε με τα λεγόμενα του ο Ριτσάρλισον, που αποκάλυψε πως το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει προβλήματα και θα ζητήσει ψυχολογική βοήθεια.

Ο επιθετικός της Τότεναμ δεν διανύει την καλύτερη περίοδο, κάτι που φάνηκε στον πρόσφατο αγώνα της Βραζιλίας με τη Βολιβία όπου έβαλε τα κλάματα στον πάγκο μετά από μια χαμένη ευκαιρία που είχε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Ο ίδιος μίλησε ανοιχτά και ανέφερε πως πέρασε μια πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή του, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως θα ζητήσει ψυχολογική βοήθεια.

Αναλυτικά:

«Θα γυρίσω στην Αγγλία και θα ζητήσω ψυχολογική βοήθεια για να δουλέψω στο μυαλό μου. Στο γήπεδο είμαι χαρούμενος, ομαδικός παίκτης και προσπαθώ να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο. Μερικές φορές τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλουμε.

Νομίζω ότι αυτό το κομμάτι είναι αφορά το σκέλος εκτός γηπέδου. Ακόμα κι αν θέλετε να κάνετε τα πράγματα σωστά, καταλήγουν να πηγαίνουν στραβά.

Θα συνεχίσω να επικεντρώνομαι στον σύλλογο, η καταιγίδα πέρασε. Πέρασα μια ταραχώδη περίοδο τους τελευταίους πέντε μήνες εκτός γηπέδου. Τώρα τα πράγματα είναι καλά. Οι άνθρωποι που έβλεπαν μόνο τα λεφτά μου έφυγαν μακριά.

Τώρα τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους, είμαι σίγουρος ότι θα κάνω μια καλή πορεία στην Τότεναμ. Αυτή η θλιβερή στιγμή δεν ήταν καν επειδή έπαιξα άσχημα, κατά τη γνώμη μου δεν έπαιξα κακό παιχνίδι στο Μπελέμ, ήταν περισσότερο ένα ξέσπασμα για τα πράγματα που συνέβαιναν εκτός γηπέδου, τα οποία ξέφυγαν από τον έλεγχο όχι εξαιτίας μου, αλλά εξαιτίας ανθρώπων που ήταν κοντά μου.

Αυτό ήταν, θα επιστρέψω πιο δυνατός, Το θέμα είναι να έχω ένα καλό σερί στην Τότεναμ, αυτή την εβδομάδα θα κάτσω και θα μιλήσω»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς