18.7 C
Athens

Σκαριόλο: Εκτός ομάδας ο Λούντμπεργκ, είναι απόφαση της διοίκησης της Βίρτους κι όχι δική μου

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Βίρτους Μπολόνια ο Σέρτζιο Σκαριόλο μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την υπόθεση του Ίφε Λούντμπεργκ, ο οποίος όπως τόνισε δεν υπολογίζεται για τη φετινή σεζόν στην ιταλική ομάδα σε μία απόφαση της διοίκησης κι όχι δική του.

«Η απόφαση είναι της διοίκησης. Υπήρξε επικοινωνία, θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Προπονείται με επαγγελματισμό και σοβαρότητα, όπως έκανε πάντα.

Υπάρχουν αποφάσεις που σχετίζονται με την ισορροπία των διαθέσιμων πόρων. Δεν έχει σημασία ποιος παίρνει αυτές τις αποφάσεις, πρέπει να προσαρμοστείς να είσαι ενωμένος. Η εσωτερική διαμάχη είναι εσωτερική, η εξωτερική επικοινωνία πρέπει να είναι συμπαγής.

Περιμένουμε τον Πολονάρα και τον Παγιόλα (να ενσωματωθούν στην προετοιμασία). Ο Ντόμπριτς θα πάρει μερικές ημέρες παραπάνω. Ο Λούντμπεργκ δεν θεωρείται μέλος του ρόστερ της πρώτης ομάδας, οπότε δεν πιάνεται ως απουσία», ανέφερε σχετικά ο Ιταλός τεχνικός για την κατάσταση με τον Δανό πόιντ γκαρντ, που πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ομάδας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς