19.1 C
Athens

«Τέλος από τον πάγκο της εθνικής Πολωνίας ο Σάντος, αποχαιρετά τα μέλη της ομάδας»

Ο Πορτογάλος τεχνικός αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της εθνικής Πολωνίας μόλις 8 μήνες μετά την πρόσληψή του, όπως αναφέρουν σχεδόν όλα τα αθλητικά Μέσα της χώρας

Παρελθόν από τον πάγκο της εθνικής Πολωνίας αποτελεί από την Τετάρτη (13/9) ο Φερνάντο Σάντος, όπως αναφέρουν σχεδόν όλα τα αθλητικά Μέσα της Πολωνίας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν πρόκειται να συνεχίσει στον πολωνικό πάγκο, αφού μετά από κουβέντα που είχε με τον πρόεδρο της πολωνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας αποφασίστηκε από κοινού να λυθεί η συνεργασία τους, μόλις 8 μήνες μετά την έναρξή της.

Ο Πορτογάλος τεχνικός «πληρώνει» τις τρεις ήττες στον προκριματικό όμιλο για το Euro 2024 και μετά το νέ αρνητικό αποτέλεσμα και την ήττα με 2-0 από την Αλβανία πλησιάζει στην πόρτα της εξόδου, μόλις οκτώ μήνες μετά την πρόσληψή του.

Τα Μέσα στην Πολωνία παρουσιάζουν ως δεδομένη την απόφαση της πολωνικής ομοσπονδίας να απομακρύνει από τη θέση του τον άλλοτε τεχνικό της Εθνικής Ελλάδας, που μετά την ήττα στα Τίρανα δήλωνε με βεβαιότητα ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς