23.8 C
Athens

Η Μ. Γιουνάιτεντ έκλεισε συμφωνία 60 εκατομμυρίων ευρώ για τη χορηγία στη φανέλα της, τίθεται σε ισχύ από την επόμενη σεζόν

Τεράστια οικονομική συμφωνία για τη χορηγία στη φανέλα της από τη σεζόν 2024/25 έκλεισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που πρόκειται να διακόψει πρόωρα τη συνεργασία της με την TeamViewer που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος της εμφάνισης των Κόκκινων Διαβόλων εδώ και δύο χρόνια.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα λαμβάνει περισσότερα από 60 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, από την συμφωνία με την θυγατρική της αμερικανικής εταιρείας τεχνολογίας Qualcomm (Snapdragon) και θα γίνει ο δεύτερος σύλλογος στην Αγγλία με το μεγαλύτερο συμβόλαιο χορηγίας, πίσω από την Μάντσεστερ Σίτι.

«Στο πλαίσιο της διευρυμένης συμφωνίας, η Snapdragon θα γίνει ο κύριος χορηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την έναρξη της σεζόν 2024-2025, εμφανιζόμενη στις εντός, εκτός έδρας, αλλά και στην τρίτη εμφάνιση των ομάδων ανδρών και γυναικών», ανακοίνωσε ο αγγλικός σύλλογος, μέσω δελτίο Τύπου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς