28.3 C
Athens

Τα παιχνίδια της ΕΠΣΑΝΑ

Τελείωσαν οι αγώνες τoυ Σαββάτου για την πρώτη φάση του Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ, στους οποίους είχαμε ωραία ματς.

Τελείωσαν οι αγώνες τoυ Σαββάτου για την πρώτη φάση του Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ, στους οποίους είχαμε ωραία ματς.

Στα πέναλτι η πρόκριση για Παλληνιακό

Στα πέναλτι ήρθε η πρόκριση για τον Παλληνιακό, με τους πρωταθλητές να μην έχουν την καλύτερη εμφάνιση, ενώ οι παίκτες του Μαρκό είχαν τρία δοκάρια κατά την διάρκεια του αγώνα.

Στην διαδικασία των πέναλτι, ο Παλληνιακός ήταν πιο τυχερός και επικράτησε με 4-2, με τους παίκτες του Βαγγέλη Χαντέ, να πανηγυρίζουν την πρόκριση στην Β’ γάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ.

Μαρκό: Κύρκος, Νταής (106’ Βλάχος), Γκριμέκης, Σόφης, Δημητρακόπουλος, Τζιβίλογλου (72’ Λαλαΐ), Δημογιάννης (100’ Πατσαούρας), Καλιαμπάκας, Πλιάγκας (69’ Πόποβιτς), Βαζέχα, Ζαραδούκας.

Παλληνιακός: Τσάκαλος, Μερκούρης, Κούσης, Αρκούδας (43’ λ. τρ. Γκαμάλ), Κολοτούρος, Κούνας, Τσάκαλος (72’ Βλάχος), Σάμιος, Κυριόπουλος (43’ Ματσαδές), Ζέλο, Τρυφιάτης (46’ Ρ. Κωστόπουλος).

Δύσκολα στην επόμενη φάση ο Αστέρας Βάρης

Στην επόμενη φάση πέρασε ο Αστέρας Βάρης, καθώς επικράτησε με 1-0 της Λαυρεωτικής.

Το τέρμα που έκρινε το παιχνίδι σημείωσε ο Παπανικολάου στο 36′, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα της ομάδας τους, όταν ο Μασκλαβάνος είχε δοκάρι στο 82′.

Λαυρεωτική: Λάμπρου, Μαλατάνος, Χαμόλι (72’ Βουκελάτος), Στουραΐτης, Παντελιάς, Τζώρας (50’ Δρούγκας), Κωνσταντινίδης (70’ Μπέλλος), Παπαγιάννης, Χαρίτος, Μιχαηλίδης (60’ Χρήστου), Γκαγκώσης

Αστέρας Βάρης: Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Λεοντίου, Μαγγίνας, Σκουρλής, Μάγγος, Παπανικολάου (60’ Μάναλης), Τσακίρης (46’ Μίχος), Ζουρούδης, Παπάζογλου (75’ Βεϊόγλου), Νιούμαν (55’ Μασκλαβάνος).

Εύκολα στην επόμενη φάση τα Γλυκά Νερά

Πραγματοποιώντας μοναδική εμφάνιση τα Γλυκά Νερά επιβλήθηκαν με 4-0 της Ατλαντίδας.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Νάνο στο 35′, με το 0-1 να είναι το σκορ του ημιχρόνου. Στο 55′ ο ίδιος παίκτης θα κάνει και το 2-0. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Καπράλος θα γράψει το 3-0, ενώ στο 83′ ο Δρούγκας θα κάνει μς πλασέ το τελικό 4-0.

Ατλαντίδα: Χριστόπουλος, Λιάσκος (79′ Ιωάννου), Θεοδώρου, Περιβολάρης, Κιούρκος, Ερμάρι, Κάτσι (72′ Μετόχου), Παππάς, Καγιάς, Πανόπουλος, Ίμπι (75′ Ντούκα)

Γλυκά Νερά: Σταματόπουλος, Παυλάκης, Σιμουλίδης, Βάρδας, Στασινός (65′ Αμοριανός), Κλωνάρης, Νάνος, Αλεξίου (79′ Καλφακάκος), Σαντριάς (75′ Δρούγκας), Στίσι, Καπράλος (72′ Τσέρτος).

Επιμέλεια: Μάνος Παντελίδης

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς