21.5 C
Athens

Στον αέρα το ΠΑΟΚ – Άρης λόγω… Μητσοτάκη!

Η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στη ΔΕΘ έχει δημιουργήσει πονοκέφαλο στην αστυνομία, η οποία επικοινώνησε με τη Super League και ζήτησε την αναβολή του προγραμματισμένου ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη

Θέμα αναβολής του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη έθεσε η αστυνομία εξαιτίας της επίσκεψης του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη.

Η προγραμματισμένη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ το περασμένο Σαββατοκύριακο αναβλήθηκε εξαιτίας των τραγικών γεγονότων με τις φονικές πλημμύρες στη χώρα μας και έτσι ο Πρωθυπουργός θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται, όπως έκανε γνωστό ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Το γεγονός αυτό δημιούργησε πονοκεφάλους στην αστυνομία, καθώς για την Κυριακή (17/9) είναι προγραμματισμένο το ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη. Έτσι αποφάσισε να επικοινωνήσει με τη Super League και να ζητήσει αναβολή του αγώνα επικαλούμενη τα αυστηρά μέτρα που θα υπάρχουν στην πόλη εξαιτίας της επίσκεψης του Πρωθυπουργού.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς