17.8 C
Athens

Τα παιχνίδια της ΕΠΣΑ

Τα παιχνίδια του Σαββάτου για την Β' φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΑ

Τελείωσαν οι αγώνες τoυ Σαββάτου για την δεύτερη φάση του Κύπελλο ΕΠΣΑ. Αξίζει να σημειωθεί πως είχαμε εκτός από ωραία παιχνίδια και αρκετές εκπλήξεις.

Ένα τέρμα και πέρασε ο Άρης Καλαμακίου

Σε ένα ωραίο παιχνίδι, ο Άρης Καλαμακίου επικράτησε με 1-0 της Κηφισιάς 2010, με τέρμα του Γκόρι στο 72′.

Ο σύλλογος των νοτίων προαστίων έκανε την έκπληξη, καθώς αν και παίζει σε κατώτερη κατηγορία, από τον αντίπαλο της, εν τούτις κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την κλήρωση της Δευτέρας.

Άρης Καλαμακίου: Αποσπόρης (52′ Σπυρίδης), Δουρούκης, Σπανός, Μπακούρος, Σπυράκης, Ντούτσκος (87′ Μύττας), Κατάι, Γκόρι, Πελεκούδας, Κατάι (68′ Κιουρανάκης), Τρουπάκης (46′ Γιούσεφ)

Κηφισιά 2010: Πολυχρονόπουλος, Κυριακόπουλος, Ντέντια, Μητρόπουλος, Τσουτσουδάκης, Πετράκης, Θεοφιλλόπουλος, Βακόνδιος (84′ Παπαγεωργίου), Λιάπης, Δάβης (85′ Κοκκινέλης), Λιβαθινός

Στις καθυστερήσεις η πρόκριση για την Λυκόβρυση

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αθηνών βρίσκεται από το απόγευμα η Λυκόβρυση, η οποία επικράτησε με 2-1 της Πεύκης, με τέρμα του Σταματέλου στο 94′.

Πιο πριν είχαν προηγηθεί οι «κιτρινόμαυροι» με τέρμα του Πάγκα στο 38′, για να ισοφαριστούν στο 81′ με τον Βάτσιο. Μάλιστα στο 88′ ο Παππάς είχε δοκάρι για την Πεύκη, χάνοντας επί της ουσίας την ευκαιρία να πάρουν εκείνοι το εισιτήριο της πρόκρισης.

Λυκόβρυση: Γουλάς, Παπαγεωρργίου (62′ Μυγκάκης), Κουτσου΄κος, Βυθούλκας, Αγγελής, Καβαλάρης, Μιλάνι (52′ Λιδάκης), Μίτογλου, Μαντατζής (62′ Ψαρομιχαλάκης), Σταματέλος Πάγκας

Πεύκη: Κουτρομάνος, Ψύλλος, Μότσιος, Παππάς, Σούνης (42′ Βάτσιος), Οικονόμου, Καπίρης, Μπούτρας, Μπίνχας (46′ Καραχάλιος, Μιχαήλ (77′ Μπατζελής), Κυρώσης (62′ Αλεξόπουλος)

Στα πέναλτι η «λύτρωση» για την Ελευθερούπολη

Χωρίς τέρματα τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ελευθερούπολη και Αθηναΐδα.

Τελικά, η πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτι, με τους γηπεδούχους να πέρνουν την πρόκριση, με σκορ 6-5.

Ελευθερούπολη: Ξυδιάς, Χούσος, Μακρής (46′ Ντάγουρης), Βιδίστας, Τσίπας, Επταήμερος (46′ Χαλκιαδάκης), Καπέλλης (106′ Μωρίκης), Καλογήρου, Γκρόσικ, Σπανός, Συγγρός (65′ Καγιώργης)

Αθηναΐδα: Λογοθέτης, Κόντης, Πανταζόπουλος (73′ Κακιώρης), Ρόκκος, Κατσούδας, Παπαθανάσης, Αρναρέλλης (74′ Λαθύρης), ΔΟυδουμόπουλος, Γεωργίου, Φίλος (62′ Τριανταφυλλίδης), Κορφιάτης (54′ Βαγγελής)

Πέρασε ο Ορφέας Αιγάλεω

Στην επόμενη φάση θα βρεθεί ο Ορφέας Αιγάλεω, καθώς επικράτησε με 1-0 του Πανιώνιου Καισαριανής.

Το τέρμα που έκρινε τον αγώνα ήρθε στο 57′ με τον Ανδρονιώτη. Να σημειώσουμε πως οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν με δέκα παίκτες, καθώς ο Τατώνης αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα του ρέφερι του αγώνα.

Πανιώνιος Καισαριανής: Πρασσάς, Οικονομόπουλος, Κατσανάκης (46′ Γκόφας), Παπαλουκάς, Βουρλάκος, Πάσιος, Βούτσαλης, Πλακάλλι, Κλαρούδας (61′ Ραφτόπουλος), Πρασσάς, Γιαννουλάκης

Ορφέας Αιγάλεω: Δογάνης, Τσούτσι, Κωνσταντόπουλος, Στασινός, Κολέτι, Τατώνης, Αγγελάκης, Γεωργίου, ΣΙώζιος, Πιστόλης, Ανδρονιώτης (43′ Πιστόλης (86′ λ.τ. Σκόρδας)

Είχε Μπαμπάτσικο και πήρε την πρόκριση ο Εθνικός Αστέρας

Στην επόμενη φάση πέρασε ο Εθνικός Αστέρας, ο οποίος επικράτησε με 4-3 του Αγίου Θωμά, με τον Πάνο Μπαμπάτσικο να σημειώνει χατ – τρικ.

Η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε 1-1, με τον Χάβο να ανοίγει το σκορ για τον Άγιο Θωμά στο 64′, με τον Χάβο να ισοφαρίζει στο 80′.

Στην παράταση, ο Μπαμπάτσικος πήρε το όπλο του και έκανε μέσα σε ένα τέταρτο το 1-1, 4-1. Ο εξαιρετικός άσος των «ερυθρόλευκων» έκανε το 2-1 στο 93′, στο 102′ θα κάνει το 3-1, ενώ δύο λεπτά αργότερα θα γράψει το 4-1. Ο Άγιος Θωμάς είχε απαντήσεις στο β’ μέρος της παράτασης, με τους Χάβο στο 112 και τον Τσιγαρίδα στο 118′, χωρίς όμως να καταφέρνει κάτι παραπάνω.

Εθνικός Αστέρας: Γαρδίκης, Πατσιαλός, Τσαλικίδης (46′ Ντατσιωνάκης), Χονδρογιάννης, Κρυπιντίρης, Βουτύρας (60′ Μπαμπάτσικος), Αδαμάκης, Κάντας (75′ Δημητριάδης), Στρατικόπουλος, Επιτροπάκης (106′ Παναγόπουλος), Βάννας

Άγιος Θωμάς: Καυκιάς, Κουζέλης (60′ Λεονταρίδης), Τσούφλας (46′ Φασίτσας), Φλώρος, Χαντζής, Ζαρκαδούλας, Χαρατσάρης (95′ Τετώρος), Τσιγαρίδας (80′ Καββαδίας), Χάβος, Ρίζος, Αλικάι

Επιμέλεια: Μάνος Παντελίδης

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς