18.2 C
Athens

Ξένοι διαιτητές στα δυο ντέρμπι της Κυριακής με παρέμβαση Τσέφεριν

Με ανακοίνωση της η ΕΠΟ έκανε γνωστό πως ο Αλεξάντερ Τσέφεριν επικοινώνησε με τον Παναγιώτη Μπαλτάκο και του μετέφερε πως το ΑΕΚ - Ολυμπιακός και το ΠΑΟΚ - Άρης θα γίνουν με ξένους διαιτητές μετά από δική του παρέμβαση

Με ανακοίνωση της η ΕΠΟ έκανε γνωστό πως ο Αλεξάντερ Τσέφεριν επικοινώνησε με τον Παναγιώτη Μπαλτάκο και του ανέφερε πως το θέμα με τους ξένους διαιτητές λύθηκε και τα ντέρμπι της ερχόμενης αγωνιστικής θα διεξαχθούν με ξένους διαιτητές.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ, ο πρόεδρος της UEFA ενημέρωσε πως με δική του παρέμβαση λύθηκαν τα θέματα που υπήρχαν και τα ματς ΑΕΚ – Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ – Άρης θα γίνουν με ξένους διαιτητές.

Μάλιστα σύμφωνα με την ανακοίνωση προειδοποίησε ότι αυτή θα είναι η τελευταία φορά που γίνεται τέτοια παρέμβαση από πλευράς του αν δεν υπάρξει ασφάλεια για τους διαιτητές που έρχονται στην Ελλάδα.

Να θυμίσουμε πως και ο Βαγγέλης Μαρινάκης απέστειλε επιστολή για το συγκεκριμένο θέμα στον Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ κ. Αλεξάντερ Τσέφεριν, μόλις τώρα, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο και τον ενημέρωσε ότι το θέμα των ξένων διαιτητών, με δική του παρέμβαση τακτοποιήθηκε για την ερχόμενη αγωνιστική.

Προειδοποίησε επίσης, ότι είναι τελευταία φορά που γίνεται τέτοια παρέμβαση εκ μέρους τους εάν δεν υπάρξει ασφάλεια για τους διαιτητές που έρχονται στην Ελλάδα»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς