24.7 C
Athens

«Στο νοσοκομείο με σπασμένο οστό»: Συνελήφθη ο Κέβιν Πόρτερ Τζ. κατηγορούμενος για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ είναι ένας από τους πολύ καλούς γκαρντ του NBA, με συμβόλαιο στο Χιούστον που προβλέπει κάτι λιγότερο από 20 εκ. δολάρια ετησίως. Παρ’ όλα αυτά, ο Αμερικανός προστίθεται στη μακρά αλυσίδα των αθλητών που κατηγορούνται για άσκηση βίας σε βάρος της συντρόφου τους.

Ο KPJ συνελήφθη στη Νέα Υόρκη με την κατηγορία της επίθεσης δευτέρου βαθμού και στραγγαλισμού, σε βάρος της συντρόφου του, Κίσρε Γκόντρεζικ, παίκτριας του WNBA που επίσης συστήνεται ως ηθοποιός και μοντέλο.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το αμερικανικό δίκτυο NBC, η Γκόντρεζικ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με (τουλάχιστον ένα) σπασμένο κόκκαλο και μώλωπες, ενώ καταγράφεται και η αναφορά πως «κάποιος τον οποίο γνώριζε τη χτύπησε επαναλαμβανόμενα στο σώμα και έβαλε τα χέρια του γύρω από τον λαιμό της».

Ο Πόρτερεπέστρεψε νωρίς το πρωί της Δευτέρας από μια βραδινή έξοδο στο ξενοδοχείο Millenium της Times Square, όπου διέμεναν μαζί με την Γκόντρεζικ. Η σύντροφός του φέρεται να ήταν αναστατωμένη με την καθυστερημένη ώρα της επιστροφής του και κλείδωσε την πόρτα του δωματίου. Μόλις μπήκε μέσα με τη βοήθεια της ασφάλειας του ξενοδοχείου, ο Πόρτερ ξυλοκόπησε τη σύντροφό του, όπως αναφέρουν οι εις βάρος του κατηγορίες.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς